Hesabım
    Courteney Cox, Friends'in Ünlü Dans Sahnesini Tekrarladı

    Cox, ikonikleşen hindi sahnesini Şükran Günü için yeniden çekti..

    Gelmiş geçmiş en iyiler arasında gösterilen ve en çok hayrana sahip olan komedi dizilerinden olan Friends, yakın zamanda bir özel bölümle ve kadronun tamamıyla karşımıza çıkacak. Bir yandan tekrar bölümleri yayınlanan ve orijinalinden bile çok izlenen Friends'in bazı sahneleri ise ikonik hale geldi ve özlelikle sosyal medyada sıkça kullanılıyor. Bunların başında ise hindiyle yapılan Şükran Günü dansı geliyor.

    19 Kasım 1998 yılında yayınlanan Friends bölümü anlık bir klasik haline geldi. Yirmi iki yıl sonra, Monica’nın (Courteney Cox) başında hindiyle yaptığı dansı, her yerde kullanılmaya başlanan, giflere dönüşen ve ikonik bir Şükran Günü anısı olarak adlandırılan bir efsaneye dönüşmüş durumda. Cox, Şükran Günü 2020'de, tatili kutlamak ve kötü şöhretli hindi dans sahnesini tekrarlamak için Instagram'a uğradı.

    Cox, dans kısmına geçmeden önce, çok minnettar olduğunu dile getirdi ve; "Bir aptal gibi, kafamda bir hindiyle dans eden bir gifimi daha görmek istemiyorum." dedi. Tarihe geçen sahnenin eski videosunun göründüğü bir bölümden sonra, "Her neyse, Şükran Günü'nün sembolü olduğuma göre, işte buradasın, umarım seni mutlu eder." dedi ve dans sahnesini tekrarlayan bir video daha ekledi. Artık, Cox'un bir değil iki tane hindi dansı var!

    Başlangıçta geçtiğimiz bahar ayları için planlanan HBO Max yapımı Friends özel bölümü, salgın nedeniyle ertelendikten sonra 2021'de çekilmeye karar verildi. Özel bölüme tam kadro katılacak olan ekip, çekimleri de orijinal kayıtların alındığı yerde ve seyircili olarak yapmayı planlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top