Hesabım
    Idris Elba, BBC İçin Paul McCartney'le Röportaj Yapacak

    İki İngiliz efsanesi, BBC özel programı için güçlerini birleştiriyor.

    İki İngiliz efsanesi, bu Aralık ayında bir BBC özel programı için güçlerini birleştiriyor. Idris Elba, yayıncının tatil programına katılacak ve BBC One ve BBC Music özel etkinliği için Paul McCartney'le röportaj yapacak. Önümüzdeki haftalarda Londra'da kaydedilecek olan 60 dakikalık programda Elba, McCartney'le pop müzik tarihinin en başarılı müzisyen ve bestecilerinden biri olarak kariyeri hakkında bir sohbet gerçekleştirecek.

    SO Television tarafından üretilen şov, efsane Beatles'ın ve McCartney'nin ortak çalışmalar üretmeye devam edişinden günümüze kadar olan yolculuğunu kapsayacak. Sanatçı, McCartney'nin her enstrümanı çalıp, her şarkıyı yazıp kaydettiği klasik üçlemenin üçüncü albümü olan Beatles sonrası albümü "McCartney III'ü yakında çıkaracak. Şarkıcı, solo kariyerine 1970 yılında başlamıştı..

    BBC One ayrıca, McCartney’in 2018 Cavern Club performansını yayınlayacak. Liverpool'daki orijinal Cavern Club, Beatles'ın 1961-1963 yılları arasında yaklaşık 300 kez sahne aldığı yerdi. 50 yıldan fazla bir süre sonra, Temmuz 2018'de McCartney, efsanevi mekanda gizli bir konser verdi ve 250 seyirciye 28 şarkılık bir set seslendirdi. "Idris Elba, Paul McCartney'le tanışıyor" BBC İçerik Sorumlusu Charlotte Moore tarafından sipariş edildi

    Elba özel program hakkında, "Paul McCartney'le konuşmak isteyip istemediğim sorulduğunda, bunun bir şaka olmadığını anladıktan sonra, hemen evet dedim. Kim istemez ki? Paul’un büyük bir hayranıyım! Çalışmaları bir müzisyen olarak bana ilham verdi ve beni yönlendirdi ve onunla sahneyi paylaşmanın şokunu atlattıktan sonra, müziği ve zanaatı hakkında konuşmaktan heyecan duyuyorum. Ne büyük şeref! Seninle oturmayı dört gözle bekliyorum Paul." dedi.  Elba aynı zamanda bir rapçi ve 2018'de 7Wallace Music plak şirketini kurdu. McCartney ise, "İdris'le sohbet etmek için buluşmayı dört gözle bekliyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top