Hesabım
    Aralık Ayında beINCONNECT'te Neler Var?

    beIN CONNECT’ten içinizi ısıtacak iddialı içerikler..

    Ülkenin en köklü ve sevilen dijital platformlarından olan Digitürk'ün içerik hizmeti olan beIN CONNECT, birbirinden iddalı yapımlarla yıla veda ediyor. Bunların en başında, sevilen komedi dizisi “Aile Şirketi” geliyor. Dizinin ikinci sezonu 17 Aralık’ta yayınlanacak ilk üç bölümünün ardından her perşembe yepyeni iki bölümüyle eğlenceli zaman geçirmek isteyen herkesi yeniden ekran başına davet ediyor. Sevilen dizinin başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can SipahiCihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan yer alıyor.

    Gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında gösterilen Breaking Bad'de gösterdiği müthiş performansla ses getiren ve birçok Emmy Ödülü ve Altın Küre kazanan Bryan Cranston’ın başrolde olduğu, oğlu bir cinayete karışan yargıcın hikayesini anlatan yepyeni dizi “Your Honor”, 7 Aralık’tan itibaren, ABD’den 24 saat sonra, her pazartesi beIN CONNECT’te. 

    2020 Emmy Ödüllerinde Zendaya’ya ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandıran, toplamda 3 Emmy alan HBO dizisi “Euphoria”, merakla beklenen ikinci sezonu öncesinde iki özel bölümle ekranlara gelecek. Özel bölümlerin senaristliğini ve yönetmenliğini Sam Levinson üstleniyor. Zendaya’ya Colman Domingo’nun eşlik edeceği, sevilen dizinin “Part 1: Rue" başlıklı ilk özel bölümü 7 Aralık Pazartesi günü beIN CONNECT’te. 

    Oyuncu ve seslendirme kadrosunda Oscar kazanan beş, Oscar adayı olmuş dört oyuncunun yer aldığı, hayvanlarla konuşabilen bir hekimin eğlenceli maceralarını ekrana getiren “Dolittle”, Mahsun Kırmızıgül’ün Türk sinemasına hediye ettiği “Beyaz Melek” ve yine Mahsun Kırmızıgül tarafından yönetilen 2017 yapımı komedi filmi “Vezir Parmağı”, Aytaç Ağırlar'ın yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Halil Sezai Paracıkoğlu ve Melike Güner'in yer aldığı 2010 yapımı “İncir Reçeli” an itibariyle beIN CONNECT’te!

    Son 20 yılın en iyi filmleri arasında gösterilen 2001 yapımı “Amelie”, güçlü kadrosuyla dikkat çeken, Salma Hayek, Rose Byrne ve Tiffany Haddish’in başrollerde olduğu “Patron Gibi” (Like a Boss), eşinden boşanmış bir kadının küçük kızını büyütme çabalarını anlatan, son yılların en çarpıcı dramalarından biri olan “Kızım Zoe” (My Zoe) de Aralık ayında beIN CONNECT’te izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top