Hesabım
    NBC Komedisi "Superstore", Altıncı Sezonuyla Veda Edecek

    NBC, sevilen komedi hakkındaki kararını açıkladı..

    "Superstore" resmi olarak mağazayı kapatıyor. NBC komedisi, Covid-19 salgınıyla kesintiye uğrayan altıncı sezonunun ardından sona erecek. 113. bölüm, son bölüm olacak ve böylece finale 11 bölüm kalmış oldu. En büyük yıldızı America Ferrera'nın altıncı sezonun ikinci bölümünde ayrıldığı ve kurgusal mağaza Cloud 9'da önemli bir boşluk bıraktığı düşünüldüğünde, dizinin finali büyük bir sürpriz değil.

    Derecelendirmelerde, 18-49 yetişkinler arasında ortalama sadece 0,8 ve yedi gün gecikmeli izlemenin ardından toplam 3,3 milyon izleyici elde eden “Superstore”, 14 Ocak Perşembe günü Kış tatilinden geri dönecek ve baharda sona erecek. Yönetici yapımcılar Justin Spitzer, Gabe Miller ve Jonathan Green, ortak açıklamada "Gurur duyduğumuz bir şovun 113 bölümünü çekmemize izin verdikleri ve bize böylesine inanılmaz yetenekli bir oyuncu, yazar ve ekiple çalışma şansı verdikleri için Universal Television ve NBC'ye minnettarız. En çok, son altı yıldır bizimle takılıp kalan izleyicilere minnettarız. Güçlü olmak ve size hak ettiğiniz tatmin edici son vermek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

    Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Bloom, Kaliko Kauahi ve Mark McKinney'in başrollerini paylaştığı dizi, 2015'teki prömiyerinden bu yana NBC kadrosunun önemli bir parçası oldu ve birçok başka komedi eskitti. Dizi, yayınlanma süresi boyunca sağlık hizmetleri, göçmenlik, sendikalaşma ve perakende işçilerin mücadeleleri gibi güncel konuları inceledi.

    Dizi, Spitzer Holding Company, Miller Green Broadcasting ve The District ortaklığıyla Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television tarafından üretiliyor. Spitzer, Miller ve Green stüdyoyla çalışmaya devam edecekler ve geçen yıl UTV ile genel anlaşmalarını yenilediler. Universal Television başkanı Erin Underhill, "Bu programdan ve Cloud 9'ın duvarları içinde anlatabildiğimiz hikayelerden inanılmaz derecede gurur duyuyoruz. Bu şovu yaratan Justin Spitzer'e, şimdiki şov yapımcıları Jonathan Green ve Gabe Miller'a, tüm yazarlar, oyuncular ve ekiplere teşekkür etmek istiyoruz. Bize sadece yürek ve mizah dolu bir komedi getirmekle kalmadılar, aynı zamanda televizyonda sosyal açıdan en etkili dizilerden biri oldular." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top