Hesabım
    Netflix'ten The Crown İçin İngiliz Hükümetine Rest

    Netflix, diziye "kurgusal" ibaresi konulması isteğine cevap verdi..

    Netflix'in, “The Crown”a, İngiliz Kültür Sekreteri'nin isteği üzerine gelen dizinin kurgusal olduğunu belirten bir sorumluluk reddi eklemeyeceği doğrulandı. Geçen hafta, İngiltere Kültür Sekreteri Oliver Dowden, Daily Mail'le yaptığı röportajda gösteriye böyle bir etiket eklenmesini istemiş ve "bu olayları yaşamayan bir izleyici neslinin, kurguyla gerçeği karıştırabileceğini" düşündüğünü belirtmişti.

    Netflix, bu isteğe katılmıyor ve izleyicilerinin kurgulanmış doğasının farkında olduklarına inanıyor. Bir Netflix sözcüsü Variety'e "The Crown"u her zaman bir drama olarak sunduk ve üyelerimizin bunun genel olarak tarihi olaylara dayanan bir kurgu çalışması olduğunu anladığına inanıyoruz dedi ve ekledi; "Sonuç olarak, sorumluluk reddi beyanı eklemek için hiçbir planımız yok ve gerek görmüyoruz."

    Dowden, kamuoyuna açıklanmayan meseleyi tartışmak için Netflix'e özel bir mektup yazdı ve yayıncı da özel olarak yanıt verdi. "The Crown" dizisinin 4. sezonunda, Prenses Diana ile kraliyet ailesinin hikayesi anlatılıyor ve olaylar günümüze yaklaşıyor. "The Crown", bu sezonda ayrıca, başlangıçtaki bir sağlık uyarısıyla işaretlenen birkaç bölümde bulimia ile mücadeleyi de anlatıyor.

    “The Crown” da Prenses Diana'yı canlandıran Emma Corrin, verdiği bir röportajda şunları söyledi: “Bunlar çekilmesi zor sahnelerdi ve onu oraya götürmek de iyi bir şeydi. Bana karakterle gidecek bir yer verdi ama setten çıkarken çok yorulmuştum çünkü, aynı zamanda kurgulanmış birini oynarken bunları hissetmiyor ya da düşünmüyorsun, yapmak senin işin ve kendini sadece böyle şartlıyorsun" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top