Hesabım
    Apple Bilim Kurgusu ‘For All Mankind’ Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Dizi, ikinci sezon öncesi, üçüncü sezon onayını kaptı..

    Apple, üçüncü sezon için "For All Mankind"ı yenilediğini duyurdu. Haber, gösterinin 19 Şubat'ta ilk bölümünün yayınlanması planlanan ikinci sezon galasından önce gelmiş oldu. Yeni bölümler daha sonra her hafta yayınlanacak. Dizide, Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour, Krys Marshall ve Sonya Walger rol alıyor.

    "For All Mankind", küresel uzay yarışı hiç bitmeseydi ne olurdu sorusunu araştırıyor. İkinci sezon, 1983'te, ilk sezonun bittiği yerden on yıl sonrasında başlıyor. Soğuk Savaş'ın doruk noktası ve ABD ile SSCB arasındaki gerginlikler zirvede. Ronald Reagan Başkan ve ABD - Sovyetler aydaki kaynaklar bakımından zengin bölgeleri kontrol etmek için kafa kafaya yarışıyor. Bu yarış, bilim ve uzay keşiflerinin büyük hırslar yüzünden israf edilme tehdidi doğuruyor. Savunma Bakanlığı, Görev Kontrolü protokolüne geçti ve NASA'nın militarizasyonu birkaç karakterin hikayesinin merkezinde yer alıyor. Bazıları çatışıyor, bazıları bunu ilerleme fırsatı olarak kendi çıkarları için kullanıyor ve bazıları da kendilerini nükleer savaşa yol açabilecek bir çatışmanın zirvesinde buluyor.

    "For All Mankind", Ronald D. Moore, Ben Nedivi, Matt Wolpert tarafından yaratıldı. Moore, Nedivi ve Wolpert, Tall Ship Productions'tan Maril Davis'le birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. “For All Mankind”, Sony Pictures Television tarafından çekiliyor. Apple, yayın programlarında sık sık erken yenilemeyi tercih ediyor ve dizinin ikinci sezonu da erken bir onay almayı başarmış, yayınlandıktan sadece birkaç gün sonra resmi haber duyurulmuştu.. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top