Hesabım
    2020 Yılında Google'da En Çok Aranan Yerli Diziler!

    İzleyiciler, en çok hangi yerli dizileri arattılar?

    Gerek streaming platformlarının rekabeti, gerekse bu rekabetle başa çıkmak isteyen ulusal kanallar, pandeminin ve insanların daha çok evde zaman geçirmesini de kullanarak 2020 yılında yerli dizi sektöründe bir kalite artışı yakaladı. Bu sayede daha da popüler olan diziler elbette sosyal medyada çok konuşuldu ve hakkında internet aramaları fazlalaştı. Peki en çok hangi diziler Google'da arandı?

    Her yıl en çok arananlar listesini paylaşan Google, bu yıl için ilk listesini paylaştı ve yılın bitmesine bir aydan az zaman kala en çok aranan 10 yerli diziyi açıkladı. Listenin başını, aralarındaki en yeni dizi olan ve Doctor Foster'ın Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz'in çektiği listede, hem ulusal kanallar, hem de içerik platformlarının dizileri bulunuyor.

    Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan dizilerden Mucize Doktor yine ilk 10 listesine girerken, listenin diğer dizileri yeni yapımlardan oluştu. Star, Fox ve Netflix ikişer diziyle Google aramalarında ön plana çıkan platformlar oldu. Dizilerin türüne bakıldığında ise dramların ağır bastığı görülebiliyor. İşte 2020 verilerine göre, Google'da en çok aranan yerli diziler;

    1-  Sadakatsiz

    2-  Mucize Doktor

    3-  Masumlar Apartmanı

    4-  Sen Çal Kapımı

    5-  Alev Alev

    6-  Kırmızı Oda

    7-  Bay Yanlış

    8-  Menajerimi Ara

    9-  Bir Başkadır

    10- Aşk 101 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top