Hesabım
    Kevin Hart ve Wesley Snipes Aynı Dizide Buluşuyor

    İki ünlü ismi buluşturan dizinin ilk detayları belli oldu..

    Pamela Littky/Andrew H Walker

    Yakın zamanda yapılan açıklamaya göre Kevin Hart ve Wesley Snipes, Netflix’in yakında yayınlanacak olan kurgusal mini dizisi “True Story”de iki kardeş olarak rol alacak. Hart, memleketi Philadelphia'da tur yapan ve Snipes'ın canlandırdığı ağabeyi Carlton'u ziyaret eden dünyaca ünlü bir komedyen olan Kid'i oynayacak. Ancak, kayıp bir akşamın hatıraları, Kid'in kariyerini ve inşa ettiği her şeyi mahvetmekle tehdit eden ölüm kalım meselelerine dönüşecek.

    Hart, yaptığı açıklamada, "Kariyerimde bir oyunculuk projesi için hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. Her zaman Wesley Snipes hayranıydım ve onunla çalışmak akıllara durgunluk veriyor. HartBeat Productions'ın dümende olması ve Eric Newman'la ortak ve yaratıcı bir kol olarak birlikte çalışmak gerçek değildi, kimse bu gösterinin ne olacağına hazır değil." dedi.

    Dizi, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan Hart için dramatik bir dönüş olacak. "True Story", Eric Newman (Narcos, Narcos: Mexico) tarafından Netflix'le yaptığı genel TV anlaşması altında yazıldı. Newman ayrıca, Charles Murray'e (Luke Cage, Sons of Anarchy) ek olarak yönetici yapımcılığı üstlenecek. Hart’ın HartBeat Productions'ı Mike Stein ve Tiffany Brown'la birlikte yapımcı olarak hizmet veriyor.

    Stephen Williams (Watchmen, Lost) ilk dört bölümü yönetecek ve yapımcılığı üstlenecek ve Hanelle Culpepper (Star Trek Picard, Kung Fu) son dört bölümü yönetecek. Newman, "Kevin Hart’ın kariyeri cesur yaratıcı risklerle tanımlanan bir kariyerdir ve Wesley Snipes efsanevi bir yetenek. Birlikte gerçek bir rüya takımlar. Bu iki isimle çalışmaktan kesinlikle heyecan duyuyorum. Her zaman olduğu gibi, Netflix'e sürekli destekleri için ve yaratıcı ortaklıkları için Charles Murray, Stephen Williams ve Hanelle Culpepper'a minnettarım." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top