Hesabım
    Disney, ‘Moana’, ‘Cars’ ve ‘Princess and the Frog’a Spin-off Diziler Hazırlıyor

    Disney, Investor Day etkinliğinde yapımlar için müjdeyi verdi..

    Disney, “Moana” adlı uzun metrajlı filmden uyarlanan bir animasyon serisi geliştiriyor. "Moana: The Series" adlı yeni projenin prömiyeri 2023'te yapılacak. Disney ayrıca, uzun metrajlı animasyon stüdyoları Walt Disney Animation ve Pixar'dan bir dizi yeni dizi geleceğini de duyurdu.

    Disney Animation’ın ilk orijinal dizisi "Baymax", tıbbi robotu "Big Hero 6" filminin sonrasında takip edecek. Filmin 2021 sonbaharında prömiyeri yapılacak. Konuşan hayvanların hikayesine dayanan "Zootopia Plus" 2022'nin başlarında yayınlanacak. Sevilen animasyon “Princess and the Frog"un kadın kahramanına dayanan “Tiana” da 2022 için planlandı.

    Disney Animasyon ve Afrigan stüdyosu olan Kugali, 2022 yılına ait, gençlere yönelik bir bilim kurgu dizisi olan "Iwájú" için birlikte çalışacak. Pixar’ın “Dug Days” dizisiye stüdyonun uzun metrajlı filmi “Up”ın bir yan ürünü olacak. Dizi, aynı zamanda titiz konuşan köpeğin sesi olarak da hizmet veren yaratıcı Bob Peterson'dan geliyor. Dizi 2021 sonbaharında yayınlanacak.

    Pixar’ın "Cars" serisine dayanan bir dizisi 2022 yılının sonbahar aylarında yayında olacak. Pixar ayrıca, orijinal bir fikre dayanan ilk uzun biçimli animasyon dizisini de kurdu. Her ikisi de “Toy Story 4”ün ekip üyesi olan içerik oluşturucular Carrie Hobson ve Michael Yates'ten gelen “Win ​​or Lose”, şampiyonluk maçına giden hafta içinde ortak bir ortaokul beyzbol takımı hakkında bir hikaye anlatacak. Her bölüm, 2023 sonbaharında farklı bir karakter açısından aynı haftayı takip edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top