Hesabım
    Tahar Rahim'li Suç Draması The Serpent'tan Fragman

    Tahar Rahim, yeni rolünde tanınmaz halde..

    "A Prophet" yıldızı Tahar Rahim, yaklaşan gerilim filmi "The Serpent"ın fragmanında seri katil Charles Sobhraj olarak tanınmaz halde görünüyor. Charles Sobhraj'ın gerçek hikayesine dayanan "The Serpent" dizisinin fragmanı, 1975 ve 1976 yılları arasında 20'ye genç yolcunun ölümünden sorumlu olduğuna inanılan Charles Sobhraj'ın oldukça karanlık hikayesini konu alan sekiz bölümlük diziyle tanışmamızı sağlıyor.

    Gösteri, BBC ve Netflix'in ortak yapımı ve Rahim'in yanında yer alan Jenna Coleman, Sobhraj'ın kız arkadaşı ve suç ortağı Marie-Andrée Leclerc'i canlandıryor. İkili, Tayland, Nepal ve Hindistan'daki "Hippi Yolu"nda suç çılgınlığını gerçekleştirdi. Dizi, Billy Howle'un Bangkok'ta çalışan ve farkında olmadan Sobhraj'ın suç ağına giren ve katili adalete teslim etmek için yola çıkan küçük diplomat Herman Knippenberg rolünü de sahip.

    Fragman, gergin bir kedi-fare oyunu izleyeceğimizi gösteriyor ve şimdiye kadar "Doctor Who"daki rolü gibi daha erdemli karakterleri canlandırmak zorunda kalan Coleman için büyük bir değişimi müjdeliyor. Digital Spy'a konuşan Coleman, şovdaki çalışmalarını anlattı ve "Bu beni Charles Sobhraj'ın karanlık, baştan çıkarıcı dünyasında sarhoş etti. Hippi Yolu'nun derinliklerine inmeyi ve bu akıl almaz gerçek hayat hikayesini hayata geçirmeyi dört gözle bekliyorum." dedi.

    Gösteride ayrıca, Ellie Bamber, Amesh Edireweera, Mathilde WarnierGrégoire Isvarine ve “Blackadder” aktörü Tim McInnerny de rol alıyor. "The Serpent", BBC One'da yeni yılın ilk günü ve daha sonra ABD'de Netflix'te prömiyer yapacak. Son yılların gözde aktörlerin olan Tahar Rahim, A Prophet filmindeki rolüyle tanınmış ve kariyerine hız kazandırmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top