Hesabım
    "Sex and the City", Bir Eksikle Ekranlara Dönüyor

    HBO Max, yeni seri için onay verdiğini açıkladı..

    Uzun zamandır planlanan ve konuşulan üçüncü Sex and the City filminin yerine, mini dizi formatındaki yeni bir sezon HBO Max'e geliyor ve kilit oyuncular bir kişi eksikle projede yer alacak gibi gözüküyor. HBO Max'in, ikonik komedi serisini, mini dizi formatında yeniden canlandırmak için anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. Başrollerde yer alan Sarah Jessica ParkerKristin Davis ve Cynthia Nixon, sırasıyla Carrie, Charlotte ve Miranda olarak efsaneleşen rollerini yeniden canlandıracak.

    Bir diğer başrol, Kim Cattrall ve canlandırdığı karakter ise, büyük ihtimalle kendi isteğiyle yeni seride yer almayacak. Cattrall'ın bu konuda daha önce yaptığı birçok açıklama bizi böyle düşünmeye yönlendiriyor. Cattrall, Ekim 2017'de Piers Morgan'la yaptığı bir röportajda, daha önce dizinin çeşitlilik konusundaki zayıf kalmaması için yaratıcı ekibinden Samantha'nın rolünü beyaz olmayan bir oyuncuyla yeniden canlandırması talebinde bulundu. O zaman, "Harika bir rol. Bitiş çizgisini geçtikten sonra biraz oynadım ve bayıldım. Ve artık başka bir aktris oynamalı. Afrikalı-Amerikalı Samantha Jones veya Hispanik Samantha Jones yapabilirler." dedi 

    Orijinal dizi HBO'da altı sezon yayınlandı ve daha sonra iki uzun metrajlı film diziyi takip etti. Dizi, yayında olduğu süre boyunca Parker ve Nixon'ın oyunculuk galibiyetleri dahil çok sayıda Emmy kazandı ve tekrar bölümleri her zaman aynı ilgiyi görüyor. Filmler ise dizi kadar etki yaratmadı. 2008 yılında çekilen ilk film nispeten başarılı bulunsa da 2010 yılında gösterime giren ikinci film kötü eleştiriler topladı. Hayranlar, Sex and the City'nin son projesini böyle hatırlamak istemeyeceğinden, yeni dizi haberine oldukça sevinmiş durumdalar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top