Hesabım
    Sony Pictures, PlayStation Oyunlarını Sinema ve TV'ye Uyarlamayı Planlıyor

    Sony Pictures, hangi oyunları uyarlayacak?

    Stüdyonun başkanı, birden fazla PlayStation oyununu geniş bir film ve televizyon şovu listesine dönüştürme planlarını duyururken, Sony Pictures'taki çalışmalarda büyük şeyler var gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl, birçok büyük video oyununun sinema ve televizyon için yeşil ışık aldığını bildirdik. En önemlisi, saygın Naughty Dog oyunu ve The Last of Us'ın HBO'daki bir televizyon dizisine uyarlanacak olmasıydı.

    Netflix'te uzun süredir devam eden, Assassin's Creed oyununu içeren bir dizi uyarlaması da çalışmalara başladı. Peki, Sony Pictures'ın işlerinde tam olarak neler var? Stüdyonun CEO'su Tony Vinciquerra'ya göre, bu haftanın başlarında bir CNBC röportajında ​​Sony Pictures, birden fazla PlayStation oyunundan uyarlayacağı yedi TV şovu ve üç filmi belirlediğini açıkladı.

    PlayStation'dan sunulan oyunları büyük ve küçük ekranlara getirme planı, stüdyonun oyunları film ve televizyonla daha iyi entegre etme çabasının bir parçası. Bu entegrasyon, bu filmlerin ve TV şovlarının yayınlanacağı platform olan One Sony aracılığıyla gerçekleşecek. Vinciquerra, PlayStation oyunlarının filmler ve televizyon için neleri dikkate alındığı veya bu yapımların ne tür çıkış tarihleri ​​alacağı konusunda ayrıntılı bilgi vermedi. Şimdilik, Sony Pictures yeni bir plana geçerken, her şey henüz masaya yatırılmış gibi görünüyor.

    Şu anda, üzerinde çalışılan en büyük PlayStation'dan Sony Pictures'a geçen uyarlama Tom Holland'ın yakında çıkacak olan Uncharted filmi. Holland, ilk kez ekim ayında Uncharted'ın kahramanı Nathan Drake olarak bir görsel paylaşmıştı. İlk görüntünün yayınlanmasından kısa bir süre sonra, ekim ayının sonunda, bu kez Örümcek Adam 3'te çalışmaya başlarken bir görsel paylaştı. Bu çalışma sürerken yeni yapılacak 7 dizi ve 3 filmin, en azından isimlerini öğrenmeyi dör gözle bekliyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top