Hesabım
    Netflix'in Yerli Dizisi "50m2"den Teaser ve Tarih!

    Netflix, dizinin ilk tanıtım videosunu yayınladı..

    Netflix'in çok konuşulan Bir Başkadır dizisiyle başlayan, yakın zamanda Azizler'le devam edecek olan yerli yapım hamlesinin yeni üyesi "50m2" adlı diziden ilk video yayınlandı ve prömiyer tarihi duyuruldu. Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan ilk teaserda dizinin 27 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacağı da paylaşıldı.

    Dizinin yönetmen koltuğunda İşler Güçler, Çalgı Çengi ve Ailecek Şaşkınız filmleriyle tanıdığımız Selçuk Aydemir otururken, ona yönetmenlikte katılan ve senaryoyu yazan isim Leyla İle Mecnun, Kara Bela, Bana Masal Anlat, Dede Korkut Hikayeleri gibi filmleriyle tanıdığımız Burak Aksak oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Engin ÖztürkAybüke PusatCengiz Bozkurt, Kürşat Alnıaçık, Tolga Tekin, Tuğçe Karabacak, Özgür Emre YıldırımGaye Gürsel ve Tuncay Beyazıt gibi isimler yer alıyor. 

    Gizemli bir tetikçi olan Gölge'nin hayatı, babası gibi gördüğü Servet'in kendisine ihanet etmesi ile altüst olur. Uğradığı ihanetin ardından kaçan Gölge, kendisini daha önce hiç görmediği bir mahallenin terzi dükkanında bulur. 50 metrekarelik alana sığınan Gölge'yi görenler, onu kısa bir süre önce vefat eden terzinin oğlu zanndeder. Kendiisi hakkında düşünülen kimliğe bürünen Gölge, mahalleli ile zaman geçirdikçe yeni kimliği ile iyice bütünleşir. Bu süreç, Gölge'nin gerçekte kim olduğunu anlamasını sağlayacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top