Hesabım
    Netflix, "Alice in Borderland"e İkinci Sezon Onayı Verdi

    Manga uyarlaması, ilk sezondan kısa bir süre sonra onayı kaptı..

    10 Aralık 2020 tarihinde prömiyer yapan 8 bölümlük ilk sezon, hayranlardan ve manga severlerden geçer not alan bir uyarlama oldu ve Netflix bu beğeniye hızlı bir cevap vererek Alice in Borderland'e ikinci sezon onayı verdi. Haro Aso'nun manga serisinden uyarlanan fantastik dizinin önümüzdeki yılın sonlarında yeni sezonuyla geri dönmesi bekleniyor.

    İşsiz bir genç olan Ryohei Arisu zamanını bilgisayar oyunu oynayarak geçirir. Bir sabah uyandığında Tokyo’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını fark eder. Kendisini büyük bir oyunun içinde bulan Arisu ve arkadaşları hayatta kalmak için oyunu kurallarına göre oynamak zorundadır. Hayatı tehdit eden oyunlarda tek başına mücadele eden Usagi ile tanışan Arisu, bu yeni dünyanın sırrını çözmek için birlikte hareket etmeye karar verir.

    Dizinin yönetmen koltuğunda Shinsuke Sato otururken, senaryo Yoshiki Watanabe ve Yasuko Kuramitsu tarafından yazıldı. Oyuncu kadrosunda ise Kento Yamazaki (Ryohei Arisu), Tao Tsuchiya (Yuzuha Usagi), Nijiro Murakami (Shuntaro Chishiya), Yuki Morinaga (Chota Segawa), Keita Machida (Daikichi Karube), Ayaka Miyoshi (Rizuna Ann), Dori Sakurada (Niragi), Aya Asahina (Hikari Kuina), Shuntaro Yanagi (Last Boss), Yutaro Watanabe (Kodai Tatta), Ayame Misaki (Saori Shibuki), Mizuki Yoshida (Asahi), Tsuyoshi Abe (Kuzuryu), Nobuaki Kaneko (Boshiya Hatter), Sho Aoyagi (Morizono Aguni), Riisa Naka (Kano Mira) yer alıyor.

    Dizinin duyurusu ilk olarak sürpriz bir kısa videoyla Netflix'in Youtube kanalı üzerinden yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top