Hesabım
    Başarılı Oyuncu Rhys Darby'nin Yeni Projesi Belli Oldu

    Darby, bu kez HBO için kamera karşısına geçecek..

    CLTure

    Rhys Darby, yakında çıkacak olan HBO Max komedi dizisi “Our Flag Means Death”te başrol oynayacak. Seri, ilk olarak eylül ayında yayıncı tarafından sipariş edildi. Film, orta yaş krizi geçiren ve korsan gemisi "The Revenge"in kaptanı olan, 18. yüzyılda varlıklı bir beyefendi olarak yaşayan çiftçinin zengin çocuğu Stede Bonnet'in (Darby) gerçek hayatına dayanıyor.

    Rol, dizinin baş yapımcılığını üstlenen ve yönetmenliğini üstlenen Taika Waititi ile Darby'yi yeniden bir araya getirecek. İkili daha önce HBO dizisi "Flight of the Conchords" ve "What We Do in the Shadows" filmlerinde birlikte çalıştı. Darby, her iki projede de rol aldı. Waititi, HBO serisinde yazar ve yönetmen olarak görev yaptı ve filmde yıldız, yardımcı yazar, yardımcı yönetmen ve yapımcı olarak görev yaptı.

    Darby ayrıca, Waititi'nin birlikte yazıp yönettiği yeni spor komedisi “Next Goal Wins”te de rol alacak. Darby’nin diğer rolleri arasında yeniden başlatılan "Jumanji", "Guns Akimbo", "Yes Man" gibi filmler yer alıyor. TV tarafında, daha önce TBS komedisi “Wrecked”da rol aldı ve “The X-Files”, “Angie Tribeca”, “Fresh Off the Boat”, “Life in Pieces”, “Bob's Burgers” ve “Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles” gibi şovlarda rol aldı.

    "Our Flag Means Death", yazar, dizi sorumlusu ve baş yapımcı David Jenkins'den geliyor. Garrett Basch ve Dan Halsted aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Şu anki plan, Waititi'nin Marvel filmi “Thor: Love and Thunder”ın prodüksiyonunu tamamladıktan sonra sete girmek ve vakit kaybetmeden ilk bölümü çekmek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top