Hesabım
    ‘Punky Brewster’ın Yeniden Çevrimi Prömiyer Tarihini Aldı

    Dizinin yeni versiyonu Peacock'ta yayınlanacak..

    Peacock, sevilen klasik sitcomun yeni versiyonu için prömiyer tarihini belirledi. "Punky Brewster", yayıncıda 25 Şubat 2021 tarihinde prömiyer yapacak. Serinin 10 bölümünün tamamı tek seferde yayınlanacak. Bir zamanlar parlak bir genç kız olan ve 1980'lerin dizisinde koruyucu bir baba tarafından büyütülen Punky, şimdi hayatını rayına oturtmaya çalışan üç çocuklu bekar bir anne. 

    Yeni dizide Punky (Soleil Moon Frye), kendisine gençliğini hatırlatan koruyucu sistemdeki Izzy (Quinn Copeland) ile tanışacak. Cherie Johnson, Punky’nin en iyi arkadaşı Cherie rolünü yeniden canlandırıyor ve dizide ayrıca, Punky’nin eski kocası Travis rolünde Freddie Prinze Jr., Diego olarak Noah Cottrell, Daniel olarak Oliver De Los Santos ve Hannah rolünde Lauren Lindsey Donzis yer alıyor.

    “Punky Brewster”, Universal Studio Group'un bölümleri olan UCP ve Universal Television'dan geliyor. Steve ve Jim Armogida tarafından yazılacak ve yürütücü yapımcılığı üstlenilecek. Frye, orijinal dizi yaratıcısı David Duclon ve Jimmy Fox'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Main Event Media ve All3Media America şirketi prodüksiyonu ortaklaşa yapacak.

    1984 ile 1988 arasında dört sezon yayınlanan orijinal “Punky Brewster”, Peacock'da yayınlanmak üzere şimdiden hazır. Bu seri, yayın hizmetinde yeni versiyonları ortaya çıkacak olan popüler yapımlar olan "Saved by the Bell" ve "Psych"e katılıyor. "Psych", Temmuz 2020'de, orijinal film "Lassie Come Home" filminin yeni projesi olarak yayınlanırken, Tracey Wigfield’ın "Saved by the Bell"i ilk sezonunu kasım ayında yayınladı. Yakında, "MacGruber" ve "The Fresh Prince of Bel-Air" listeye katılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top