Hesabım
    Genius'un Üçüncü Sezonu "Aretha"dan Poster ve Son Detaylar

    National Geographic, bu kez Aretha Franklin'in hikayesini anlatıyor..

    Genius'un yeni sezonu yakında National Geographic'e geliyor. Aretha Franklin'in hayatına odaklanan sezonda, Soul'un Kraliçesi olarak Cynthia Erivo başrolde olacak. Sosyal medyada yeni sezon için bir poster paylaştı. Genius bu sezondan sonra dördüncü sezon için geri gelecek. Genius'ın dördüncü sezonu Martin Luther King Jr.'ı anlatacak ve Disney Plus'ta yayınlanacak.

    National Geographic Channel bir basın açıklamasında Genius'un yaklaşan üçüncü sezonu hakkında daha fazla bilgi verdi. Çift Oscar adayı Cynthia Erivo, doğum gününü Kraliçe'yi onurlandırarak ve National Geographic’in merakla beklenen 8 bölümlük mini dizisi Genius: Aertha’nın posteriyle kutladı. Erivo, Emmy Ödüllü küresel antoloji serisinin üçüncü sezonunda efsanevi Soul Kraliçesi Aretha Franklin olarak rol alacak.

    Bu enstalasyon, Aretha Franklin’in müzik dehası ve eşsiz kariyerinin yanı sıra müzik ve kültür üzerinde yarattığı ölçülemez ve kalıcı etkisini keşfedecek. Dizi mart ayında National Geographic'te prömiyer yapacak. Daha önce duyurulan oyuncu kadrosunda Aretha’nın babası C.L. Franklin rolünde Courtney B. Vance (The People V. O.J. Simpson: American Crime Story) yer alıyor. Malcolm Barrett (Timeless, Preacher) Franklin’in ilk kocası ve işletme müdürü Ted White rolünde, David Cross (Mr. Show, Arrested Development) efsanevi müzik yapımcısı Jerry Wexler rolünde, müzisyen ve aktör Tip "T.I." Harris (Ant Man, Get Hard) Ken Cunningham rolünde, Patrice Covington (The Color Purple, Ain't Misbehavin) ve Rebecca Naomi Jones (Oklahoma!, The Big Sick) ise sırasıyla Erma ve Carolyn Franklin olarak dizide yer alıyor.

    Ted White'dan boşandıktan sonra Aretha’nın menajeri olarak devreye giren ağabeyi Cecil Franklin rolünde Steven Norfleet (Watchmen, Dynasty), Aretha’nın şefkatli ve sevgi dolu babaannesi Rachel rolünde kıdemli aktris Pauletta Washington (Beloved, She’s Gotta Have It), James Cleveland rolünde Omar J. Dorsey (Queen Sugar), Kral Curtis rolünde Marque Richardson (Dear white People), Ruth Bowen rolünde Kimberly Hébert Gregory (Vice Principals) ve genç Aretha Franklin, Little Re olarak Shaian Jordan, dizinin kadrosunu tamamlıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top