Hesabım
    "Sefirin Kızı" Dizisinden Üzücü Haber

    Başrol oyuncularından biri diziden ayrılmak zorunda kaldı..

    Star TV'nin sevilen dizilerinden olan ve reytinglerde üst sıralarda yer alan Sefirin Kızı, macerasına devam ederken, diziden bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyordu. Bu haberler üzerine Star TV bir duyuru yaptı ve Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül Doğulu'nun diziden ayrılmak zorunda kaldığını açıklayan bir bildiri yayınladı.

    Star TV'den yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu'nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle, yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım'ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz. Sefirin Kızı Nare olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu'ya tüm özverili çalışması ve bu güne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor, geçmiş olsun diyoruz." 

    Dizinin bundan sonraki senaryosunun nasıl ilerleyeceği ve Nare karakterine ne olacağı henüz belli değil. Karakteri başka bir oyuncunun mu canlandıracağı yoksa keskin bir dönüşle diziden kaldırılma kararının mı çıkacağı izleyeceğimiz ilk bölümde belli olacak. Dizinin son bölüm fragmanında ise Neslihan Atagül'e yer verilmemişti ve izleyiciler gelişmeleri merak etmeye başladı. 

    Sefirin Kızı, zengin bir adam olan Sancar Efeoğlu ile Sefirin Kızı Nare'nin destansı aşkını konu ediniyor. "Sefirin Kızı" dizisinin başrollerini Engin AkyürekUraz Kaygılaroğlu ve Neslihan Atagül üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top