Hesabım
    ‘Titans’ın Üçüncü Sezonunda Barbara Gordon Kim Olacak?

    Barbara Gordon rolünü üstlenecek aktris açıklandı..

    "Titans" dizisi Barbara Gordon karakterini canlandıracak oyuncusunu buldu. Savannah Welch, HBO Max gösterisinin yaklaşan üçüncü sezonunda karakteri canlandıracak. Gotham Şehri Polis Departmanında görev alan Gordon, tekerlekli sandalye kullanıyor ve kendisi Joker tarafından vurulup felç edilinceye kadar Batgirl olarak yaşıyordu.

    Gordon'ın Bruce Wayne'le kavgacı bir ilişkisi var. Dick Grayson (Brenton Thwaites) Gotham'a döndüğünde, eski aşklarını yeniden canlandırıp yeni bir suçla mücadele ortaklığı kurduğunda hayatı daha da karmaşıklaşır. Welch, History Channel askeri draması “Six”teki rolüyle tanınıyordu. Rol aldığı diğer yapımlar arasında eleştirmenlerce beğenilen filmler “Boyhood” ve “Tree of Life” yer alıyor. Welch, 2016 yılında geçirdiği bir kazanın ardından bacaklarından birini kaybeder ve o zamandan beri, engelliler topluluğunun sözcüsü olur.

    Barbara Gordon, hem canlı aksiyon hem de animasyon şovlarında yıllar boyunca birkaç kez ekranda gösterildi. Yvonne Craig, 1960'larda Adam West ve Burt Ward'la birlikte “Batman” dizisinde karakteri canlandırdı. Dina Meyer ayrıca Warner Bros. için kısa ömürlü "Birds of Prey" dizisinde aynı karakteri canlandırdı. Son olarak Briana Cuoco, HBO Max animasyon dizisi “Harley Quinn”de karaktere ses verdi.

    "Titans", Kasım 2019'da DC Universe'te üçüncü sezon için yenilendi. Ancak, Eylül 2020'de DC Universe'ün orijinal senaryolu diziden çıktığı ve kalan yazılı orijinallerin tümünün HBO Max'e geçtiği açıklandı. "Titans", Ekim 2018'de ilk sezon çıkışıyla DC Universe'te piyasaya sürülen ilk senaryolu dizi olmuştu. Dizi, DC karakterlerinden hareketle Akiva GoldsmanGeoff Johns ve Greg Berlanti tarafından geliştirildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top