Hesabım
    Atv'nin Yeni Dizisi "Kardeşlerim"den Tanıtım Videosu!

    Atv, yeni dizisinden ilk tanıtımı videosunu yayınladı..

    Dizi Atv’de izlenir sloganıyla yıllardır dizi sektörüne önem gösteren ve ekranlara birbirinden iddalı yapımları getiren Atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim’in ilk tanıtım videosu yayınlandı. Merakla beklenen ve tanıtımla birlikte sosyal medyanın gündemine oturan diziden ilk video izleyicilerle buluştu. Dizi, yakında Atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor ve yayınlanan videoyla geri sayım başlamış oldu.

    Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesini anlatan dizinin tanıtımı büyük ilgi uyandırdı. Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin AtasoyAhu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek.

    Yapımcılığını NGM’nin yaptığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme aldı. Kardeşlerim, aile olgusunu, kardeşliği, doğrunun ve yanlışın etkilerini, varlığı ve yokluğu anlatıyor. “Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar.” mottsuyla tanıtımı yapılan Kardeşlerim, genç yeteneklerden oluşan oyuncu kadrosu ve yüreklere işleyen hikâyesiyle çok yakında Atv ekranlarında olacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top