Hesabım
    Showtime Dizisi "The First Lady"nin Kadrosuna İki Yeni İsim!

    Amerika'nın First Lady'lerinin antolojik hikayesine iki oyuncu dahil oldu..

    Marteline Nystad/Todd Estrin

    Gelecek Showtime dizisi “The First Lady”nin kadrosunda Kristine Froseth ve Jayme Lawson dahil oldu. Oyuncular, sırasıyla Michelle Obama ve Betty Ford'u oynayacak olan ve isimleri daha önce duyurulan dizi yıldızları Viola Davis ve Michelle Pfeiffer'a katılmış oldu. Eski adı "First Ladies" olarak bilinen gösteri, Beyaz Saray'ın kalbindeki kadınların merceğinden Amerikan liderliğinin yeniden irdelenmesi olarak tanımlanıyor.

    Dizinin ilk sezonu, Eleanor Roosevelt'in hayatını da keşfedecek ve henüz bu rolü oynanacak isim belli olmadı. Dizinin yapımcılığını Lionsgate Television ve Showtime üstleniyor. Froseth, New York'ta Martha Graham için 20'li yaşlarına kadar Herpolsheimer Alışveriş Merkezi'nde çalışan, Michigan'da dansçı olarak eğitim alırken Gerald Ford'la evlenenen Grand Rapids'in genç halini canlandıracak. Froseth, dizide üç bölümde yer alacak.

    Lawson, Michel Obama'nın 15-30 yaş arasındaki halini oynayacak. Dizi, Obama'nın Chicago'da genç bir kadın olarak başlayan ve Princeton Hukuk Fakültesi öğrencisi olan yaşamından izler taşıyacak ve sonunda, 1992'de Barack Obama ile evlenmesiyle ana odağına ulaşacak. Lawson, dizinin ilk sezonunda bütün bölümlerde yer alacak.

    Froseth daha önce Hulu dizisi “Looking for Alaska” da rol aldı. Diğer çalışmaları arasında popüler Netflix dizisi “The Society” ve “The Assistant”, “Low Tide” ve “Apostle” yer alıyor. Kısa süre önce, Amazon'un yakında çıkacak olan "Birds of Paradise" filmindeki başrolün çekimlerini tamamladı. Lawson, ilk uzun metrajlı filmini 2020'de "Farewell Amor"'la yaptı. Daha sonra Matt Reeves'in "The Batman" filminde rol alacak. 2020'de Variety'nin İzlenecek 10 Oyuncusu arasında gösterildi. "The First Lady", Aaron Cooley tarafından yazıldı. Viola Davis ayrıca, JuVee Productions'tan Julius Tennon ve Andrew Wang'la birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top