Hesabım
    The Sopranos Oyuncusu Michael Imperioli, HBO'ya Geri Dönüyor!

    Dizinin senaryosunda Alec Berg'in de imzası olacak..

    Michael Imperioli, yakında, efsaneleştiği HBO saflarına geri dönebilir. Imperioli, birlikte yazacakları senaryolu bir dizi geliştirmek için Alec Berg'le çalışıyor ve dizinin başrolünde de yer alacak. Şimdilik isimsiz olan proje, Imperioli’nin pratik yapan bir Budist olarak deneyimlerine dayalı, gerçek ve kurgunun meta karışımı olan bir anlatım kullanacak.

    Imperioli ve Berg, ortak yazımın yanı sıra yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Berg’in prodüksiyon şirketini yöneten Amy Solomon aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Imperioli en çok HBO draması “The Sopranos”taki Christopher Moltisanti rolüyle tanınıyor. Dizide geçirdiği süre boyunca beş Emmy Ödülü ve iki Altın Küre adaylığı kazandı. 2004'te ise bir drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu olarak Emmy kazandı. Ayrıca, dizinin beş bölümünün senaryosunu yazdı.

    Moltisanti, son olarak Regina King’in eleştirmenlerce beğenilen filmi “One Night in Miami”de karşımıza çıktı. Rol aldığı diğer uzun metrajlı filmleri arasında “The Last Full Measure”,  “Goodfellas”, “Cabaret Maxime” ve “Summer of Sam” yer alıyor. TV tarafında, kısa süre önce NBC'nin "Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector" filminde rol aldı.

    Alec Berg, kariyeri boyunca 21 Emmy adaylığı kazanan saygın bir yazar, yönetmen ve yönetici yapımcı. Şu anda, "Barry", "Curb Your Enthusiasm" ve "Silicon Valley" dahil olmak üzere HBO'da genel bir anlaşma altında. Amy Solomon onunla hem "Barry" hem de "Silicon Valley"de yapımcı olarak çalıştı. Berg aynı zamanda "Seinfeld"de geçirdiği zamanla tanınıyor ve "EuroTrip", "The Dictator" ve "The Cat in the Hat" gibi birçok filmin senaryosunu yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top