Hesabım
    ‘House of the Dragon’ın Müzikleri Tanıdık Bir İsme Emanet

    Game of Thrones spin-off projesinde kadro şekilleniyor..

    HBO, Game of Thrones'la ilgili en önemli kararlardan birini aldı ve yakında çıkacak olan House of the Dragon şovu için dizi bestecisi Ramin Djawadi'yi seçti. HBO'dan bildirildiği üzere Djawadi, güce aç Targaryen ailesine odaklanan prequel serisinde yeni müzik bestelemek için arka arkaya Emmy Ödülü'nü kazanan seriye geri dönüyor. Besteci, şu anda yeni şovda yer alan ve daha önce orijinal seride de görev almış olan George R.R.Martin ve yardımcı showrunner Miguel Sapochnik'e katılmış oldu.

    Djawadi'nin karamsar, atmosferik müziklerinin yoğun olduğu bölümler, her zaman Game of Thrones'un en iyi bölümleri oldu, özellikle de serinin 2011'de gösterime girmesinden bu yana sayısız kez anlatılan akılda kalıcı ana tema binlerce cover versiyona da ilham kaynağı oldu. TV tarihinin en popüler ve en çok akıllarda kalan müziklerinden biri olarak gösterildiğini de söylemek gerek.

    House of the Dragon'ın başrollerinde Paddy Considine (The Outsider, Hot Fuzz), Matt Smith (Doctor Who), Emma D'Arcy (Truth Seekers) ve Olivia Cooke (Sound of Metal, Ready Player One) yer alıyor. Dizinin yakın zamada prodüksiyona başlaması bekleniyor. Şu anda planlanan gösterim tarihi ise 2022 gözüküyor ve pandemi yeni bir ertelemeye sebebiyet vermezse dizi için yavaş yavaş heyecanlanabiliriz.

    Bu dizi, Game of Thrones'un destansı hikayesini birçok hayranın kafasını karıştıran ve hayal kırıklığına uğratan bir sonla bitirdikten tam üç yıl sonra gelmiş olacak. Bunun yanı sıra biri animasyon olmak üzere, Game of Thrones evreninden iki dizinin daha geleceği billdirildi. Dizilerin hepsinin Game of Thrones hikayesinde geriye dönük maceralar anlatması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top