Hesabım
    Çocuklar, Netflix'le Tatilde Öğrenmeye Devam Edecek

    Netflix, çocukları yarıyıl tatilinde eğitici içeriklerle karşılıyor..

    Yaryıl tatilinde çocukların hem eğlenceli vakit geçirmesi, hem de eğitimlerine devam etmeleri için Netflix tarafından özel içerikler hizmete sunuluyor. Ebeveyn kontrolleri altında, çocuklarımızın kendileri bir şeyler katabilecekleri bu eğlenceli içerikler, tatil boyunca Netflix ekranlarında olacak. İşte, Netflix'in bu anlamda öneri listesini oluşturan içerikler.

    • Karşınızda StoryBots - 3 yaş ve üzeri

    Gökyüzü neden mavi? Dişlerimizi neden fırçalamalıyız? Uçaklar nasıl uçuyor? Sevimli ve meraklı StoryBots karakterleri, çocukların sorduğu bu ve benzeri soruları eğlenceli ve öğretici bir şekilde yanıtlıyor. 

    • Octonautlar ve Büyük Set Resifi - 4 yaş ve üzeri

    Su altı kaşifi Octonautlar, yeni arkadaşlarının yuvasını kurtarabilmek için mercan yiyen aç deniz yıldızlarını engellemenin bir yolunu bulmaya çalışıyor.

    • Emily’nin Muhteşem Laboratuvarı - 5 yaş ve üzeri

    Bilim meraklısı Emily Calandrelli, evde kolayca yapılabilecek deney ve aktivitelerle özellikle fen bilimlerine ilgi duyan çocuklara cazip gelecek keyifli bir yapım sunuyor. 

    ‘Sir’ unvanlı doğa tarihçisi ve programcısı David Attenborough’un sunduğu bu olağanüstü belgesel, gezegenimizin doğal güzelliklerini ortaya koyarken iklim değişikliğinin tüm canlıları nasıl etkilediğini de gözler önüne seriyor.

    • Kim Kimdir? - 7 yaş ve üzeri

    Komedyen Andy Daly, skeçlerden oluşan bu programda bir grup gençle birlikte dünya tarihinden önemli isimleri ekrana taşıyor ve çocukların eğlenceli bir şekilde tarih öğrenmesini sağlıyor.

    Dünyanın en ilginç hayvanlarının yaşamlarına eğlenceli ve bilimsel bir bakış açısı sunan bu yapımı ‘Doğa Ana’nın kendisi seslendiriyor. 

    Çocuklar bu interaktif dizide ünlü maceracı Bear Grylls’in dünyanın en zorlu ortamlarında hayatta kalmasına ve zorlu maceraları tamamlamasına yardımcı olma şansını yakalıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top