Hesabım
    Netflix'in Yerli Dizisi "Bir Denizaltı Hikayesi"nin Çekimleri Devam Ediyor

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’li ilk foto yayınlandı..

    Son dönemin üretken yapım şirketi OGM Pictures’ın önderliğinde çekilen Netflix yerli dizisi Bir Denizaltı Hikayesi'nin çekimleri yakın zamanda başladı ve çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrollerini paylaştığı dizide ayrıca, Meriç Aral, Ertan SabanEcem Uzun ve Alper Saldıran yer alıyor.

    Dizinin yönetmen koltuğunda, Gişe MemuruKelebekler ve Sarmaşık filmlerinin ödüllü yönetmeni Tolga Karaçelik’in oturduğu dizi için ekip geçtiğimiz günlerde İzmir Foça’da sete girdi. Yapım şirketi tarafından, başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin yer aldığı bir görsel yayınlandı ve çekimlerin devam ettiği belirtildi. Şimdilik, pandemi nedeniyle bir engel bulunmuyor. 

    Bir Denizaltı Hikayesi'nin senaryo ekibine Jason George önderlik ediyor. Ekibin diğer üyeleri arasında ise Atasay KoçCansu Çoban ve Sami Berat Marçalı bulunuyor. Yıl içerisinde izleme şansı bulacağımızı düşündüğümüz dizi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu ediliyor.

    "Arman, yaşanan bir doğa felaketinin ardından araştırma yapmak için bilim ekibiyle birlikte bir askeri denizaltısına biner. Yaşananları anlamaya çalışan Arman ve ekibi, aynı zamanda askeri denizaltının da gerçek görevinin ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Arman, kendini, ekibini ve tahmin ettiklerinden de daha fazlasını kurtarmaya çalıştığı bu süreçte başarılı olabilecek midir?"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top