Hesabım
    Guy Pearce, HBO Mini Dizisi ‘Mare of Easttown’un Kadrosunda!

    Dizi, aile ve toplum üzerinde bir drama olarak tanımlanıyor..

    Guy Pearce, bir başka HBO mini dizisi olan "Mare of Easttown" için, "Mildred Pierce"taki rol arkadaşı Kate Winslet'la yeniden bir araya gelecek. Hem Pearce, hem de Winslet, 2011'de toplam 21 adaylık ve beş galibiyet kazanan beş bölümlük uyarlamadaki performanslarından dolayı Emmy ödülleri kazandı. Pearce, 25 yıl önce Ulusal Kitap Ödüllü bir roman yazan, ancak potansiyeline ulaşamamış yaratıcı yazarlık profesörü olan Richard Ryan rolünü oynayacak ve “The Crown” aktörü Ben Miles'ın yerinie geçmiş olacak. Miles, program çakışmaları nedeniyle bir yıldan uzun bir süre önce gösteriden ayrıldı.

    Pearce, yerel bir cinayeti araştırırken, hayatı etrafında parçalanan küçük bir kasaba Pennsylvania'da dedektiflik yapan Mare Sheehan'ı canlandıran Winslet'lele birlikte rol alacak. "Mare of Easttown" belirgin bir şekilde aile ve topluma odaklanacak. Winslet, aynı zamanda yönetici yapımcılarından biri olacak. Dizi, HBO ile Paul Lee'nin başkanlığını yaptığı CAA destekli bağımsız stüdyo wiip'in ortak yapımı olacak.

    Brad Ingelsby diziyi yarattı, senaryoları yazdı, baş yapımcılık görevini üstlendi ve aynı zamanda showrunner olarak hizmet edecek. Ingelsby'nin yanında yönetici yapımcı Gavin O'Connor ve yönetici yapımcı ve yönetmen Craig Zobel yer alacak. Lee ve Mark Roybal, wiip için yönetici yapımcılığı üstlenirken, Gordon Gray, Mayhem Pictures aracılığıyla yönetici yapımcılardan biri olacak.

    Daha önce duyurulan diğer oyuncular arasında Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters, Cailee Spaeny, David Denman, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie BaconJoe Tippett ve Neal Huff yer alıyor. Pearce’ın kariyeri sinema, televizyon ve tiyatroda 25 yılı aşkın bir süredir devam ediyor. En son TV çalışmaları arasında Avustralya drama dizisi “Jack Irish”de başrol oynaması ve “A Christmas Carol”ın karanlık fantastik uyarlaması yer alıyor. Bir sonraki sinema projesi ise, aynı adlı Tom Clancy geriliminden uyarlanan, yakında çıkacak Stefano Sollima filmi "Without Remorse" olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top