Hesabım
    Netflix, Tim Burton'ın "Addams Family" Dizisi Hazırladığını Duyurdu

    Dizinin odak noktasında Wednesday Addams karakteri olacak..

    Netflix, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir duyuruyla, usta yönetmen Tim Burton'ın Addams Family temalı "Wednesday" adında bir dizi çekeceğini duyurdu. Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Wednesday Addams karakteri üzerine olacak. Dizi için, geçtiğimiz yılın ekim aylarında çalışmaların başladığı bildirildi. Yayın tarihi ise henüz belli değil.

    Wednesday, ortaya çıkan psişik yeteneklerinde ustalaşmaya, yerel kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engellemeye ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözmeye çalışacak. Bu sırada, hepsi Nevermore'da yeni hayatlarını yoluna koymaya çalışmaktadır. Al Gough ve Miles Millar diziyi yarattı ve dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar. Tim Burton, yönetmenlik ve yönetici yapımcılığı üstleniyor. Diğer yönetici yapımcılar, 1.21 adına Andrew Mittman, Tee ve Charles Addams Vakfı'ndan Kevin Miserocchi, Kayla Alpert, Glickmania adına Jonathan Glickman ve Gail Berman olacak. 

    Wednesday karakteri, yıllar içinde defalarca ekranda gösterildi ve Lisa Loring, 1960'ların “Addams Family” dizisinde karakteri canlandırdı. Christina Ricci ayrıca 1990'larda iki “Addams Family” filminde Wednesday'e hayat verdi. Chloë Grace Moretz ise animasyon filmlerinde karakteri seslendiriyor. Dizi, Burton'ın kariyerinin birkaç televizyon projesinden birini işaret ediyor. Önceki TV çalışmaları, "Alfred Hitchcock Presents" gibi programların bölümlerini yönetmeyi içerirken, aynı zamanda "Beetlejuice"un animasyon dizisi versiyonunda da yönetici yapımcısıydı.

    En çok “Edward Scissorhands”, “Batman” ve “Batman Returns”, “Ed Wood” ve “Mars Attacks” gibi eleştirmenlerce beğenilen filmleri yöneten film çalışmaları ile tanınan Burton'ın projeyi çektiğini duyuran Netflix, "Tim Burton, bir canlı aksiyon büyüme hikayesinde Netflix'e Wednesday Addams'ı getiriyor! Burton, Nevermore Academy'de bir öğrenci olan Wednesday'in günlerini takip ederken, kışkırtıcı, doğaüstü bir şekilde oluşan gizemi üzerine ilk TV yönetmenlik denemesini yapacak." notunu paylaştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top