Hesabım
    ‘Constantine’ Dizisi İçin HBO Max'te Çalışmalar Başladı!

    Hayranların yeni rüyası sonunda gerçek oluyor..

    Variety'nin haberine göre, HBO Max'te bir "Constantine" serisi erken geliştirme aşamasında. Guy Bolton'la birlikte John Constantine rolünde diziye liderlik edecek bir aktör arayışı devam ediyor. Kaynaklara göre, gösteri şu anda yayıncıda J.J. Abrams'la birlikte çalışmakta olan "Justice League Dark" serisine bağlanacak. Abrams, Bad Robot aracılığıyla yönetici yapımcı olacak.

    Dizinin, karakterin daha genç bir versiyonunu takip edeceği ve dini olaylardan ziyade çizgi romanların korku unsurlarına daha fazla odaklanacağı bildirildi. HBO Max tarafı şimdilik yorum yapmayı reddetti. Hangi DC karakterlerinin “Justice League Dark” serisinde yer alacağı henüz resmi olarak doğrulanmadı, ancak Constantine, Swamp Thing, Madame Xanadu, Deadman ve Doctor Mist gibi kahramanlar çizgi roman ekibinin bir parçasıydı. Büyük olasılıkla dizinin ana karakterleri, "Justice League Dark" ta güçlerini birleştirmeden önce kendi bağımsız dizilerini alacaklar. 

    John Constantine geçmişte hem beyaz perdede, hem de televizyonda canlandırıldı. Karakterin ilk canlı aksiyon enkarnasyonu Keanu Reeves tarafından 2005 yapımı "Constantine" filminde oynandı. Matt Ryan, daha sonra The CW dizisi “Arrow” ve “Legends of Tomorrow”da yeniden rol almadan önce NBC dizisi “Constantine”de karakteri canlandırdı. Proje ileri giderse, filmlerde kurulan daha büyük DC Evreni'ne bağlanan ve HBO Max'e gelecek DC projeleri listesinin en sonuncusu olacak.

    John Cena, James Gunn'ın yakında çıkacak olan "Suicide Squad" filmiyle bağlantılı bir HBO Max serisinde Peacemaker rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanırken, yayıncı ayrıca Robert Pattinson'ın başrol oynadığı, "The Batman" olaylarına bağlanacak bir Gotham PD şovu hazırlıyor. Bir yandan da Constantine filminin devamı için bir düşünce olduğu son dönemde konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top