Hesabım
    ‘Ray Donovan’, Ekranlara Geri Dönebilir!

    Ray Donovan, bu kez bir TV filmi mi olacak?

    "Ray Donovan", Showtime'da uzun metrajlı bir TV filmi olarak geri dönebilir. Dizinin geçen yıl yedi sezon ardından sürpriz bir şekilde iptal edilmesi sonrası, yıldız Liev Schreiber baş role geri dönecek. Dizinin diğer yıldızları Jon Voight ve Kerris Dorsey de film projesinde yer alacak. Schreiber, senaryoyu dizi sorumlusu David Hollander'la birlikte yazıyor, Hollander aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturacak.

    Hollander ve Schreiber ayrıca, Mark GordonBryan Zuriff ve Lou Fusaro ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Film, Mickey (Voight) sorunuyla yedinci sezonun kaldığı yerden devam edecek ve Ray, daha fazla katliama neden olmadan onu bulup durdurmak için hareket edecek. Ayrıca, Donovan / Sullivan kan davasından günümüzün yansımalarını Ray ve Mickey’nin 30 yıl önceki başlangıç ​​hikayesiyle birleştirecek.

    Filmin prodüksiyonunun bu yılın sonlarında New York'ta başlaması planlanıyor. Showtime adına Entertainment'ın eş başkanı Gary Levine, "Ray Donovan, yedi harika sezonun ardından yayından kalktığında, sadık hayranlarının pek çoğundan Ray'e ve Donovan klanına veda etmeye hazır olmadıklarını duyduk. Bu yüzden, Liev ve David'in bu ikonik dizinin heyecan verici yeni bir bölümünü yaratmasından dolayı onlar adına mutluluk duyduk." dedi.

    "Ray Donovan", 82 bölüm yayınladı ve bugüne kadarki en uzun soluklu Showtime dizilerinden biri oldu. Diğerleri arasında "Weeds", "Homeland", "Dexter", "Nurse Jackie" ve "Californication" gibi hit yapımlar yer alıyor. “Ray Donovan” da macerası sırasında 10 Emmy adaylığı aldı ve Hank Azaria, 2016'da Ed Cochran rolüyle bir dramada en iyi konuk oyuncu ödülünü kazandı. Schreiber ve Voight, şovda geçirdikleri süre boyunca birden fazla Emmy için aday gösterildi. Voight, 2015 yılında bir dizide en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Altın Küre kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top