Hesabım
    ‘The Handmaid’s Tale’in Dördüncü Sezonundan Teaser!

    Hulu, ödüllü dizinin yeni sezonundan ilk videoyu yayınladı.

    En son Gilead'dayken, izleyiciler, kısıtlayıcı cumhuriyetin 50'den fazla çocuğunu Kanada'da güvenli bir yere götürmek üzere bir uçağa başarıyla salıverdikten sonra, kanlı ama cesur bir June'u (Elisabeth Moss) bir kurşun yarasıyla gördüler. June, hemşireleri tarafından güvenli bir yere taşındı ve bir ayet okunurken görüldü ve böylece bir özgürlük savaşçısı doğdu.

    Perşembe günü Hulu, 28 Nisan'da yayıncıya geri dönecek olan, eleştirmenlerce beğenilen “The Handmaid's Tale”in gelecek sezonu için bir teaser yayınladı. Dördüncü sezon 10 bölümden oluşacak. İlk üç bölüm prömiyer tarihinde yayınlanacak ve geri kalan bölümler haftalık olarak paylaşılacak. Fragman, June'un isyanda aktif bir rol üstlenmesini konu alıyor ve bu da karakter için bir çıkış görevi görüyor. Önceki odak noktası kesinlikle dar görüşlüydü, yalnızca kendi güvenliğini ve çocuklarının güvenliğini korumaya kararlıydı. Ancak, bu yeni ve geliştirilmiş, tamamen fedakar bir June değil. Yine de öfkesi onu sarsıyor ve hem adalet hem de intikam arayışları sadece onu tüketmekle kalmıyor, aynı zamanda en değer verdiği insanlarla bağlarını da yok etmekle tehdit ediyor.

    June'u bir özgürlük savaşçısına dönüştürmek yetmezmiş gibi, Moss da kariyerinde ilk kez kamera arkasına geçerek sezonun 10 bölümünün üçünü yönetiyor. Perşembe günkü Televizyon Eleştirmenleri Derneği 2021 Basın Turu sunumunda Moss, yeni meydan okumaya dalmadan önce onu biraz ürküten yönetmenliğe de değindi. Moss; “En çok endişelendiğim şey oyuncuları yönetmekti. Ne söyleyeceğimi bilemeyeceğim ve bunu doğru söyleyemeyeceğim için gergindim. Performans sırasında diğer oyunculara not vermeye çalışmak büyük bir günahtır ve sonra bu, tüm deneyimin en sevdiğim parçası haline geldi. Asla bir şeyi tamir etmiyorsun, sadece onlara oynayacakları bir şey vermeye ya da onları farklı bir yöne götürmelerini sağlayacak bir fikir vermeye çalışıyorsun. Bu oyunculara sahip olduğunuzda, tek yapmanız gereken küçük bir kıvılcım vermek ve hepsi birdenbire bu tamamen yeni dünyaya uyum sağlıyor. İşinizi çok ama çok kolaylaştırıyor." dedi.

    Dizide, Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda BrugelBradley Whitford ve Sam Jaeger rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top