Hesabım
    Indira Varma, "Obi-Wan Kenobi" Dizisinin Kadrosunda!

    Game of Thrones yıldızı, başka bir efsaneye ilerliyor..

    Indira Varma, Disney Plus'ta yayınlanacak olan Obi-Wan Kenobi serisine katıldı. Varma'nın oynayacağı karakterin detayları gizli tutuluyor. Daha önce duyurulan dizi lideri Ewan McGregor, filmlerde canlandırdığı Obi-Wan Kenobi rolünü tekrar canlandıracak. Ayrıca, Hayden Christensen de yeniden ortaya çıkacak ve bir kez daha Darth Vader, nam-ı diğer Anakin Skywalker rolünü oynayacak.

    Varma şu anda ABC hukuk draması “For Life”ta oynuyor. Ayrıca HBO’nun "Game of Thrones" filminde Ellaria Sand rolüyle de tanınıyor. Diğer son TV çalışmaları arasında "Patrick Melrose", "Paranoid" ve "Carnival Row" yer alıyor. Film tarafında, son olarak polisiye gerilim filmi “Crisis” ve Disney Plus'ta çıkış yapan “The One and Only Ivan”da rol aldı.

    McGregor, Ağustos 2019'da Kenobi oynamak için geri döndüğünü doğruladı. Geçen yıl, Joby Harold'ın orijinal yazar Hossein Amini'nin projeden ayrılmasının ardından diziye dahil olduğu açıklanmıştı. Disney Plus'ta Jon Favreau'nun "The Mandalorian" dizisinin birden fazla bölümünü yöneten Deborah Chow, Obi-Wan serisinin yönetmenliğini üstlendi.

    Dizinin "Revenge of the Sith" olaylarından 10 yıl sonrasında geçtiği bildiriliyor. Şu anda yayıncıda çalışmakta olan birkaç "Star Wars" canlı aksiyon serisinden biri durumunda. "The Mandalorian"ın yeni sezonunun yanı sıra diğerleri arasında Cassian Andor'a odaklanan "Rogue One" ön hikayesi, "Rangers of the New Republic", bir Ahsoka Tano yan serisi ve "The Book of Boba Fett" dizileri hazırlık aşamasında bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top