Hesabım
    OGM Pictures, "Camdaki Kız" Dizisinin Oyuncu Kadrosunu Açıkladı

    Şirket, oyuncu kadrosunu bir videoyla duyurdu..

    OGM Pictures, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı kitabının da uyarlandığını yakın zamanda duyurmuştu. Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda sonrası, serinin bir diğer kitabı olan Camdaki Kız da TV ekranlarında olacak. Sosyal medya hesaplarından yeni bir paylaşım yapan şirket, dizide oynayacak oyuncuların bulunduğu bir video yayınladı ve kadroyu resmen duyurmuş oldu.

    Camdaki Kız, lüks içinde yaşamış ama 'yok sayılmış' bir çocukluktan gelen iç mimar Nalan karakteriyle, zorlu ve yoksul bir çocukluk geçirmiş olan elektrikçi Hayri'nin aşk hikayesini anlatıyor. Bu hikaye de, diğer kitapları gibi Gülseren Budayıcıoğlu'nun terapisini yürüttüğü gerçek bir çiftin hikayesini barındırıyor ve diğer uyarlamalarda olduğu gibi OGM Pictures tarafından çekilecek.

    Dizinin prömiyer tarihi resmi olarak açıklanmadı ama dizinin haklarını Kanal D satın aldı. Oyuncu kadrosunda bulunan ve videoda yer alan oyuncular arasında, Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyez Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer LeventTuğrul Tülek bulunuyor. Romanın baş karakteri olan Nalan'ın hikayesi, Nazlı adıyla Kırmızı Oda dizisinde yer almış, Pınar Deniz tarafından canlandırılmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top