Hesabım
    ‘The Simpsons’, 33. ve 34. Sezon Onaylarını Aldı

    The Simpsons efsanesi yoluna devam ediyor..

    Efsane dizi "The Simpsons", Fox'tan 33. ve 34. sezonlar için onayı aldı. 2023 için planlanan 34.sezonun sonunda, ikonik animasyon sitcomu toplam 757 bölüm yayınlamış olacak. Ünlü 700. bölüm "Manger Things" 21 Mart'ta yayınlanacak. "The Simpsons", 29. sezonunda "Gunsmoke"u geride bırakarak televizyon tarihinin en uzun soluklu senaryolu dizisi oldu.

    Gösteri, 2000 yılında The Hollywood Walk of Fame'de bir yıldız ile onurlandırıldı. Dizi ekibinden bir yönetici; "The Simpson dizisindeki herkes bir kez daha yenilenmekten heyecan duyuyor ve birçok büyük sürpriz planlıyoruz. Homer, bir saçını kaybedecek, Milhouse kontakt lens alacak ve Bart onuncu doğum gününü otuz üçüncü kez kutlayacak.” dedi.

    Şu anda 32. sezonunu yayınlayan dizi, 34 Emmy Ödülü, 34 Annie Ödülü, 9 Çevresel Medya Ödülü, 7 Halkın Seçimi Ödülü, 13 Writers Guild of America Ödülü kazandı ve 2016'da Peabody Ödülü'nü kazanan ilk animasyon dizisi oldu. Buna ek olarak, “The Simpsons”, şu anda Disney Plus'ta yer alan kısa film “The Longest Daycare”le 2012'de Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

    Uzun metrajlı “Simpsons Movie”, 2007'de gösterime girdi ve küresel gişede 527 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Walt Disney Television eğlence başkanı Dana Walden yaptığı açıklamada, "Orijinal, parlak, son derece komik, her yaştan izleyiciyi eğlendirmeye devam eden bu dahi komediyi tanımlamak için yeterince olumlu sıfat yok." dedi. "The Simpsons", 20th Century Fox Television'la birlikte çalışan bir Gracie Films Prodüksiyonu'dur. Groening, James L. Brooks, Al Jean ve Matt Selman yönetici yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top