Hesabım
    FX Dizisi ‘Pose’, Üçüncü Sezonuyla Sona Erecek

    Final sezonu mayıs ayında yayınlanacak..

    FX dizisi "Pose", üçüncü sezonuyla sona erecek. Çığır açan dizi 2019'da üçüncü sezon onayı almıştı. Yedi bölümlük final sezonu 2 Mayıs'ta prömiyer yapacak. Dizinin finali ise 6 Haziran'da yayınlanacak. "Pose", New York’un yeraltı balo kültürünü ve karakterlerini anlatan bir dram. İlk olarak 1980'lerin sonlarında dikkat çeken bir hareket. Son sezonda,1994 yılındayız ve balo salonu, anne olmakla yeni aşkının şimdiki ortağı olmayı dengelemekte zorlanan Blanca (Mj Rodriguez) için uzak bir anı gibi hissettiriyor. Bu arada, 25-44 yaşları arasındaki Amerikalılar için AIDS önde gelen ölüm nedeni haline gelirken, Pray Tell (Billy Porter) beklenmedik sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.

    Dizi yazarı Janet Mock, "Trans ve queer insanlar, HIV / AIDS ile yaşayan insanlar, siyahiler ve Latin insanlar etrafında dönen bir drama dizisi olan 'Pose' sayesinde hayatım sonsuza dek değişti. Kültürümüzde silinmez bir iz bıraktı ve bir TV şovunun başarılı ve eğlenceli, aynı zamanda otantik oyuncu kadrosu, kamera önünde ve arkasında LGBTQ yeteneklerini öne çıkarıyor ve kenarlarda yaşayan insanları sahnenin merkezine taşıyor. Sevgili karakterlerimizle vedalaşmaktan dolayı içim buruk olsa da, biliyorum ki yazar arkadaşlarım ve yapımcılar, ekibimiz ve öncü oyuncu kadrosu, Pose'la birlikte sonsuza dek ışıltılı, yürek dolu, parlak bir sevgiyle daima yaşayacak. Evimiz olduğu için FX'e, destek için 20th Television'a, cesur vizyonu için Ryan Murphy'ye, sevginiz ve sadakatiniz için izleyicilerimize ve bize güvendikleri için balo salonu topluluğuna minnettarım." dedi.

    Dizi yazarı, yönetmen, yardımcı yaratıcı ve yönetici yapımcı Ryan Murphy “Pose, tüm kariyerimin en önemli yaratıcı özelliklerinden biri oldu.” dedi. Dizi, şimdiye kadarki en büyük LBGTQ oyuncularının yanı sıra şimdiye kadar bir araya getirilmiş en büyük transseksüel oyuncu kadrosunu sunarak televizyon tarihine geçti. Ek olarak, çoğu yapımcı, yazar, yönetmen ve ekip üyesi, beyaz olmayan insanlar ve LGBTQ topluluğunun üyeleriydi. Porter ve Rodriguez'e ek olarak, dizide Michaela Jaé, Dominique Jackson, Indya MooreHailie Sahar, Dyllón Burnside, Angel Bismark CurielSandra Bernhard ve Jason A. Rodriguez rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top