Hesabım
    ‘Queen of the South’ Beşinci Sezonuyla Sona Erecek

    Aksiyon dizisi 5. sezonuyla ekranlara veda edecek..

    "Queen of the South", USA Network'te 5. sezonuyla birlikte sona erecek. Dizi, ilk olarak Ağustos 2019'da beşinci sezon için yenilendi. Dizinin çekimleri geçen yıl başladı ama Covid-19 salgınının başlangıcında duraklatıldı. 10 bölümlük beşinci sezon, 7 Nisan'da prömiyer yapacak.

    Yönetici yapımcılar Dailyn Rodriguez, Ben Lobato ve David Friendly, “Bu muhteşem yolculukta bize katılan tüm oyuncu kadromuz ve ekibimizle gurur duyuyoruz. "Queen of the South", Mexico City'de çekime başladı, bizi Malta ve Kolombiya gibi uzak yerlere götürdü ve sonunda New Orleans'a indi. Patlayıcı final sezonu sadık hayranlarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Ve tabii ki, kraliçemizi hayata geçiren yetenekli ve yorulmak bilmeyen Alice Braga olmadan bu gösteriyi yapamazdık." dedi.

    "Queen of the South", Meksika kartelinden kaçmak ve Amerika'ya sığınmak zorunda kalan Teresa Mendoza'nın (Braga) ve sonunda kendi uyuşturucu kaçakçılığı imparatorluğu üzerinde iktidara gelmesinin hikayesini anlatıyor. NBCUniversal eğlence içerikleri başkanı Frances Berwick, "Beş inanılmaz sezon boyunca, 'Queen of the South' bizi parlak hikaye anlatımı ve cesur, güçlü karakterlerle büyüledi. Bu dizi, türün sınırlarını aştı ve 20th Television ve UCP'deki stüdyo ortaklarımızla birlikte bu inanılmaz içerik oluşturucular, oyuncular ve ekiple çalışma fırsatı bulduğumuz için çok minnettarız. Bu son bölümü kapatırken, hayranlarımıza hak ettikleri sonu verecek bir finalle sonuçlanacak harika bir sezon bekliyor." dedi.

    Dizi, Arturo Pérez-Reverte'nin çok satan romanı “La Reina Del Sur”a dayanıyor. Kitap ayrıca, Telemundo'da Kate del Castillo'nun oynadığı aynı adlı bir İspanyolca dizisinden uyarlandı. Queen of the South, 20th Television ve UCP tarafından ortak yürütülüyor. Friendly, yürütücü yapımcı ve ortak showrunnerlar Rodriguez ve Lobato ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Braga ayrıca yönetici yapımcı olarak projede yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top