Hesabım
    Bol Ödüllü Komedi "Kim’s Convenience"ın Final Sezonu Beli Oldu

    Dizi ne zaman final yapacak?

    Dizinin yapımcılarının pazartesi günü yaptığı açıklamaya göre, CBC'in Kanadalı sitcom'u "Kim's Convenience" beş sezon sonunda ekranlara veda ediyor. Yapımcı tarafından yapılan açıklamada "Hikaye anlatımının özgünlüğü, Kim's Convenience'ın başarısının merkezinde yer alıyor. 5. sezonun prodüksiyonunun sonunda, iki ortak içerik oluşturucumuz başka projelere geçtiklerini doğruladılar. Diziden ayrılışları göz önüne alındığında, gösteriyi bu kadar özel kılan aynı kalp ve kalitede başka bir sezonu sunamayacağımız gibi zor bir sonuca vardık.” dedi

    Kanal tarafından yapılan açıklamada ise, "Kim's Convenience dünyanın her yerinden oyuncularımız, yazarlarımız, ekibimiz ve izleyicilerimiz için çok şey ifade etti. Salgın sırasında çekim yapmanın getirdiği kısıtlamalar ve zorluklara rağmen, beşinci sezon bugüne kadarki en iyi sezonumuz oldu. Son beş yıldır yetenekli yazar ve sanatçı ailesiyle çalışmak bir ayrıcalık ve çok büyük bir zevkti. Bu gösteriye verdiği sevgi ve destek için hayranlarımıza teşekkür ederiz." sözlerine yer verildi.

    "Kim’s Convenience"ın beşinci sezonu 19 Ocak'ta CBC'de yayınlanmaya başladı. Kanada dizisinin ilk dört sezonu Amerika Birleşik Devletleri'nde, Netflix kütüphanesine eklendikten sonra popülaritesini artırdı. Dizide Paul Sun-Hyung Lee, Jean YoonAndrea Bang ve Simu Liu Toronto'da bir market işleten Koreli-Kanadalı Kim ailesi olarak rol alıyor. Andrew Phung ve Nicole Power ana oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Marvel filmi "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"in başrollerinden birini üstlenen Liu, "Kim's Convenience"ın erken sona ermesi konusunda "kalbim kırıldı" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top