Hesabım
    Dominique Fishback, Samuel L. Jackson'lı Apple Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

    "Judas and the Black Messiah"ın yıldızlarından Fishback, yeni projesini buldu

    Dominique Fishback'in, Apple dizisi “The Last Days of Ptolemy Grey”de Samuel L. Jackson'la birlikte başrolü oynayacağı öğrenildi. Ayrıca, Ramin Bahrani, Walter Mosley'in aynı adlı romanından uyarlanan mini dizinin yönetmenliğini ve yapımcılığı üstlenecek. Jackson, ailesi tarafından, arkadaşları tarafından, hatta kendisi tarafından unutulmuş 91 yaşındaki Grey karakterini canlandıracak.

    Yalnız bir bunamanın daha da derinlerine inmenin eşiğindeki Grey, anılarını geri kazanmak için muazzam bir fırsat verildiğinde önemli bir değişim yaşar ve bu değişimi yeğeninin ölümünü çözmek ve geçmişiyle hesaplaşmak için kullanır. Fishback, Ptolemy'ye yardım eden bir aile dostu olan Robyn rolünü oynayacak. Fischback, FBI'ın Kara Panter lideri Fred Hampton'ı engellemeye yönelik çabalarını konu alan ve eleştirmenlerce beğenilen "Judas and the Black Messiah" filmindeki rolüyle BAFTA Ödülü adaylığı kazandı ve haber, bu adaylıktan hemen sonra geldi. 

    Fishback, HBO dizileri "The Deuce" ve "Show Me a Hero"daki rolünün yanı sıra Netflix filmi "Project Power" performansıyla da tanınıyor. Bahrani, son olarak en iyi uyarlama senaryo dalında BAFTA adaylığı aldığı “The White Tiger” filmini yönetti, yazdı ve yapımcılığını üstlendi. Diğer çalışmaları arasında "99 Homes" ve "The Chop Shop" yer alıyor. Yönetmenliğini üstlendiği “Fahrenheit 451”ın HBO versiyonunun yapım ekibinin bir parçası olarak 2018'de Emmy'ye aday gösterildi.

    Mosley, yönetici yapımcılığın yanı sıra “The Last Days of Ptolemy Grey”in uyarlamasını da yazacak. Jackson ayrıca Bahrani, LaTanya Richardson Jackson, David Levine ve Anonymous Content'ten Eli Selden ve Diane Houslin'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Apple Studios, dizinin yapımını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top