Hesabım
    Apple Animasyonu ‘Central Park’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Dizi, ikinci sezon galasına hazırlanıyor..

    "Central Park" hayranları için müjdeli haber geldi. Sevilen animasyon-müzikal komedi, ikinci sezonun yayınlanmasından önce Apple TV Plus tarafından üçüncü sezon için yenilendi. Çizgi film sitcomunun yaratıcı, yazar ve yönetici yapımcı üçlüsünden biri olan Loren Bouchard, bugün sosyal medyada "Central Park"ın iki sezonunun daha olmasının, yirmi dokuz bölüm ve 115 yeni şarkı anlamına geldiğini söyledi.

    Geçtiğimiz mayıs ayında reklamsız Apple SVOD hizmetinde piyasaya çıkan ilk sezon, 10 bölümde 46 orijinal şarkıya yer verdi. “Central Park’ın” tekrarlayan yıldızlarla dolu ses kadrosunda Gad, Leslie Odom Jr., Daveed Diggs, Kathryn Hahn, Tituss Burgess ve Stanley Tucci yer alıyor. Bouchard, “Bu şovu yapan insanlar yetenekleri, hırsları ve katıksız iradeleriyle beni şaşırtıyor. Apple ve 20th de iradelerini gösterdi! Bu denli önemli bir porjenin parçası olmaktan onur duyuyorum.” dedi.

    Emmy ve NAACP Image Ödülü adayı dizinin ikinci sezonunun ilk üç bölümü, 25 Haziran Cuma günü Apple TV Plus'ta yayınlanacak. Yeni bölümler daha sonra her cuma haftalık olarak yayınlanacak. İkinci sezon, uyum içinde kalmaya çalışırken dünyanın en ünlü parkında yaşamaya ve ona bakmaya çalışan ilginç, sevimli Tillerman ailesini anlatıyor.

    Yeni sezonda, Cole (Burgess), okulda gerçekten utanç verici bir anla karşılaşır, Paige (Hahn), Belediye Başkanı'nın yolsuzluk hikayesinin peşine düşmeye devam eder ve Owen (Odom Jr.), yüzünde bir gülümsemeyle parkı, personelini ve ailesini yönetirken sihirli dokunuşlar yapar. Bu arada, Bitsy (Tucci), yanında Helen (Diggs) ile Central Park'ı bir sonraki Zaman Meydanı'na dönüştürme yönündeki uğursuz hedefine her zamankinden daha çok yaklaşır ve sonsuza kadar onu Bitsy'nin iradesine dönüştürmek için planlar yapar. Arkadaş canlısı, beceriksiz, kurnaz anlatıcı Birdie (Gad), hikayenin ötücü kuş rehberi olarak hizmet etmeye devam eder.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top