Hesabım
    Dakota Fanning, Showtime Dizisi ‘Ripley’in Kadrosunda!

    Dakota Fanning'den bir TV projesi daha geliyor..

    Ray Tamarra/GC Images

    Dakota Fanning, Showtime dizisi “Ripley”in kadrosuna dahil oldu. Dizi, Patricia Highsmith’in Tom Ripley romanlarına dayanıyor. Fanning, adı daha önce duyurulan oyuncular Andrew Scott ve Johnny Flynn'e katıldı. Dizide, 1960'ların başlarında New York'lu bir dolandırıcı olan Tom Ripley (Scott), zengin bir işadamı tarafından, serseri oğlunu eve dönmeye ikna etmeye çalışmak için İtalya'ya seyahat etmek üzere işe alınır. Tom’un işi kabul etmesi, karmaşık bir sahte hayata atılan ilk adımdır.

    Fanning, Tom’un sevecenliğinin altında yatan daha karanlık motiflerden şüphelenen, İtalya’da yaşayan Amerikalı Marge Sherwood’u canlandıracak. Sherwood daha önce "The Talented Mr. Ripley" filminde Gwyneth Paltrow tarafından canlandırılmıştı. Showtime'da senaryolu programlamanın başkan yardımcısı olan Amy Israel, “Dakota Fanning, Andrew Scott’ın canlandıracağı Tom Ripley'in karşısında nefis karmaşık Marge'ı oynamak için mükemmel bir seçim. Her yapıma zeka ve kırılganlık getiren bir oyuncu. Efsane Steve Zallian’ın "Ripley" dizisine ve bu role getireceği seviyeyi görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Bu, son haftalarda Fanning için Showtime'daki ikinci rolü işaret ediyor. Daha önce, "The First Lady" antolojisinde Betty ve Başkan Gerald Ford'un kızı Susan Ford'u oynayacağı duyurulmuştu. Fanning en son TNT dizisi “The Alienist”ta görüldü. Filmleri arasında, “Once Upon a Time… in Hollywood”, “War of the Worlds”, “Uptown Girls”, “Man on Fire”, “Twilight” serisi ve “Please Stand By” sayılabilir.

    Geçen hafta, Fanning ve kız kardeşi Elle, kendi prodüksiyon şirketlerini kurdular. “Ripley” ilk kez Eylül 2019'da Showtime'da sipariş edildi. Oscar ödüllü Steven Zaillian, yönetici yapımcılığın yanı sıra ilk sezonun tamamını yazıp yönetecek. Garrett Basch, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy, Philipp Keel ve Charlie Corwin de yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Scott, başrolün yanı sıra yapımcı olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top