Hesabım
    ‘Wonder Years’ın Yeni Versiyonunda Elisha Williams Başrolde

    Yeni hikayenin küçük oyuncusu resmi olarak açıklandı

    Elisha "EJ" Williams, ABC'de hazırlanan "The Wonder Years"ın yeni versiyonunda ana rollerden birini üstlenecek. Proje, 1960'ların sonlarında Alabama, Montgomery'deki siyah orta sınıf bir ailenin, onlar için de "harika yıllar" olmasını nasıl sağladıklarını gösterecek. Williams, çalkantılı bir zamanda reşit olmaya başlayan meraklı ve umutlu 12 yaşında bir çocuk olarak tanımlanan Dean rolünde oynayacak.

    1968'de, Dean ve onun siyahi ailesi, genel olarak dünya içindeki yerlerini bulmaya çalışıyor. Aile, biraz güvensiz, biraz garip ve içine kapanık olmasına rağmen, etrafındaki dünyaya ayak uydurmaya ve bir şeyler başarmaya kararlıdır. Orijinal “Wonder Years”ta başrolü oynayan Fred Savage, yakın zamanda düzenlenen bir zoom yayınıyla bayrağı Williams'a devretti.

    Williams, son olarak Disney Jr. animasyon dizisi “Puppy Dog Pals”ta seslendirme yaptı. Diğer çalışmaları arasında “Henry Danger”, “3… 2… Wonder!” ve “Danger Force” yer alıyor. "Wonder Years" yeniden başlatmasının ilk olarak temmuz ayında geliştirilmekte olduğu duyurulmuştu. Dizi, yazar ve yapımcı Saladin Patterson'dan geliyor. Patterson, Lee Daniels ve Lee Daniels Entertainment'tan Marc Velez'le birlikte yönetici yapımcılığı da üstleniyor.

    Savage, pilot bölümü yönetecek ve yönetici yapımcılardan biri olacak. Orijinal dizinin yaratıcısı Neal Marlens danışman olarak görev yapacak. Orijinal dizi 1988'den 1993'e kadar altı sezon ve 100'den fazla bölümle ABC'de yayınlandı. Savage'ın en küçük çocuğu Kevin'i oynadığı film Arnold ailesine odaklandı. Daniel Stern, 1960'ların sonlarında ve 1970'lerin başlarında büyüyen çocukluğuna bakan Kevin'i bir yetişkin olarak seslendirdi. Gösteri, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından beğenildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top