Hesabım
    Tom Budge, The Lord of The Rings Dizisinden Ayrıldı

    Henüz çekimleri başlayan The Lord of The Rings'te Tom Budge, başka bir oyuncu ile değiştirilecek.

    Amazon Stüdyoları'nın hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğü The Lord of The Rings dizisinden yeni haberler var. Dizide hangi rolde olacağı bilmediğimiz Tom Budge'ın Amazon'un isteğiyle setten ayrıldığı açıklandı. Budge'ın söylediklerine göre, ilk bölümün çekilmesinin ardından Amazon, oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı.

    Birkaç sezon boyunca yayın hayatını sürdüreceği bilinen The Lord of The Rings dizisinden bir oyuncu ayrıldı. Resmi olarak anlaşması sonlandırılan Tom Budge, ayrılışı hakkında şu sözleri paylaştı: "Merhabalar, Amazon'un The Lord of The Rings dizisinden ayrıldığımı büyük bir üzüntüyle size yazıyorum. Geçen yıl çekilen bir bölümün ardından Amazon canlandırdığım karakterde başka biriyle devam etme kararı aldı. Yenilikçi, heyecan verici ve güzel olduğunu düşündüğüm bir şeyi hayata geçirme cesaretini taşıdıkları için yaratıcı ekibe teşekkür etmeliyim. Bu zor ve alışılmadık deneyimi yaşarken içtenlikle söylüyorum ki olağanüstü oyuncu kadrosu ve set ekibine sevgileri, destekleri ve arkadaşlıkları için teşekkür ediyorum. Ne yazık ki bazı şeyler olamıyor. Kaderime teşekkür ediyorum."

    Dizide, Robert AramayoOwain Arthur, Nazanin BoniadiMorfydd ClarkIsmael Cruz CórdovaEma HorvathMarkella KavenaghJoseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman rol alacak. The Lord of The Rings dizisinde Tom Budge'ın yerine kimin geçeceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top