Hesabım
    "Moon Knight"ın Dövüş Eğitimlerinden Oscar Isaac'li Bir Video Paylaşıldı

    Oscar Isaac, Moon Knight için hazırlanıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü fazının kahramanlarından biri ekranlara taşıyacak olan Moon Knight için hazırlıklara başlandı. Disney+'ta yayınlanacak olan dizinin yıldızı Oscar Isaac olacak. Henüz çekimler konusunda bir bilgi yok, ancak Isaac'in dahil edildiği dövüş eğitimlerinden bir video paylaşıldı.

    Dune filminin çekimlerinin sona ermesinin ardından Scenes from a Marriage ve Moon Knight için çalışmaya başlayan Oscar Isaac'in yer aldığı bir eğitim videosu paylaşıldı. Moon Knight, 6 bölümlük bir dizi olarak Disney+'ta yer alacak. Son duyurulara göre diziye Mısırlı yönetmen Mohamed Diab imzasını atacak. Aynı zamanda Moon Knight dizisi de ölümün eşiğindeyken Mısırlı Ay Tanrısı tarafından, onun yeryüzündeki avatarı olan Khonshu'nun Yumruğu'na dönüştürülür.

    Oscar Isaac'in karakteri deniz kuvvetlerinin eski bir askeri ve CIA ajanı olan Marc Spector olacak. Spector, iş ortağı Bushman tarafından ihanete uğrar. Mısır'da ölümün eşiğine geldiği zaman ise Mısırlı Ay Tanrısı Khonshu aracılığıyla güç kazanır. Moon Knight'ın çizgi romanlarda tek bir karakter gidişatı bulunmuyor. Dizinin tam hikayesi açıklanmadı. Bu durumda hala karakter için birçok olasılık bulunuyor. Moon Knight'ın showrunner'ı The Umbrella Academy'den tanıdığımız Jeremy Slater oluyor. Dizinin 2022 yılı içerisinde Disney+'ta gösterime sunulması planlanıyor.

    Disney+ şimdiye kadar Marvel'dan WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier dizilerini hayata geçirdi ve izleyici karşısına çıkardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top