Hesabım
    Steven Yeun ve Ali Wong, Netflix Dizisinde Bir Araya Geliyor

    Komedi-drama dizisi için çalışmalar hızlandı..

    Peter Yang/Stephanie Gonot

    Steven Yeun ve Ali Wong, Netflix'e gelecek olan komedi-drama dizisi “Beef” için bir araya geliyor. Gösteri, bir olay ve sonrasında yaşanan öfkenin akıllarına girmesine izin veren ve her düşüncesini yavaşça tüketen iki kişiyi takip ediyor. "Beef", yarım saatlik 10 bölümden oluşacak. Lee Sung Jin ("Dave," "Tuca & Bertie") dizide, yaratıcı, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Universal Remote ve Yeun’un Oscar adayı olan “Minari” filminin yapımcılığını üstlenen bağımsız şirket A24, dizinin yapımcılığını üstleniyor. Showrunner Jin, “Ali Wong, Steven Yeun, A24 ve Netflix. Bu bir rüya takımı ve onlarla işbirliği yapmaktan dolayı onur duyuyorum. Üç yıl önce trafikte bana bağıran adama da minnettarım. Gitmesine izin vermedim ve şimdi bir şovumuz var." dedi.

    Yeun’un "Minari" için Oscar adaylığı, onu en iyi başrol oyuncusu ödülüne aday olan ilk Asyalı Amerikalı yaptı. Lee Isaac Chung tarafından yönetilen filmde Yeun, Koreli-Amerikalı bir ailenin babası olarak rol alıyor. 1980'lerde bir çiftlikte çalışmak üzere Kaliforniya'dan Arkansas'a taşınır. En iyi film ve en iyi erkek oyuncu adaylıklarının yanı sıra, “Minari”, en iyi yönetmen, orijinal senaryo, yardımcı aktris (Youn Yuh-jung) ve orijinal müzik (Emile Mosseri) için de aday gösterildi.

    Yeun ayrıca, Critics Choice Ödülleri, Bağımsız Ruh Ödülleri, Screen Actors Guild Awards ve diğer birçok film festivalinde en iyi erkek oyuncu olarak aday gösterildi. Wong'la oynayacağı dizi, 2010-2016 yılları arasında oynadığı AMC zombi destanı “The Walking Dead”de Glenn Rhee olarak yer aldıktan sonraki ilk büyük TV rolü olacak. Wong, kısa süre önce "Love, Victor", "Birds of Prey", "Always Be My Maybe", "Big Mouth", "Tuca & Bertie" filmlerinde rol aldı ve iki Netflix filmi, "Cobra Baby" ve "Hard Knock Wife"ta yer aldı 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top