Hesabım
    Hazal Kaya, Canlı Yayında "Pera Palas'ta Gece Yarısı" Setini Gezdirdi!

    Netflix dizisinde çekimler tüm hızıyla sürüyor..

    newstr

    Netflix'in yerli yapım olan ve bir dönem hikayesi barındıran dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı'nın çekimleri yakın zamanda başladı. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın başrolünü oynadığı dizinin setinde yoğun bir çalışma var. Başrol oyuncusu Hazal Kaya, önceden duyurulan bir etkinlikle, Netflix Türkiye'nin Instagram hesabından bir canlı yayın oluşturdu ve izleyicilere seti gezdirdi.

    Tarihi otel Pera Palas’ta geçecek hikaye için benzeri bir ortam hazırlandı ve özellikle kostüm çalışmaları konusunda büyük bir emek harcandı. Hazal Kaya, kostüm odasını da detaylı gösterdi ve bu konudaki önemi vurguladı. Diğer başrol oyuncusu Selahattin Paşalı da yayına katıldı ve Kaya'ya bir süre eşlik etti. Kaya, daha sonra yönetmen ve diğer ekibin yanına uğradı ve izleyicilere topluca bir selam verdi. 

    Charles King’in aynı adlı ödüllü kitabından uyarlanan “Pera Palas’ta Gece Yarısı”nda Kaya, Esra karakterine hayat verecek. Dizinin yönetmenliğini Emre Şahin üstlenirken, senaryoyu Elif Usman yazıyor. Dizinin prömiyer tarihi henüz duyurulmadı ama bu yıl içerisinde gösterime olması bekleniyor. Yayınlanan videoyu yaklaşık 1 milyon kişi izledi. 

    Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilir. Bu yüzden otele giden Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu inanılmaz keşfi sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, bu sayede Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen bir komplodan haberdar olur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışır ve aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top