Hesabım
    Disney Serisi "Obi-Wan Kenobi"nin Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

    Diziye eklenen birden çok oyuncunun ismi duyuruldu..

    Disney Plus'taki “Obi-Wan Kenobi” dizisi yapıma başlamaya hazırlanıyor ve dizi için birkaç yeni oyuncu kadroya eklendi. Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell ve Benny Safdie, adı daha önce duyurulan dizi lideri Ewan McGregor'a katıldı.

    Edgerton ve Piesse, "Star Wars" prequel filmleri "Attack of the Clones" ve "Revenge of the Sith"te oynadıkları Luke Skywalker'ın amcası ve teyzesi Owen ve Beru Lars rollerini yeniden oynayacak olsa da diğerlerinin kimleri oynayacağına dair henüz net bir bilgi açıklanmadı. Bütün bu isimler, Luke'un dizide bir şekilde yer alacağını da doğrulamış oldu. Daha önce, Hayden Christensen'in Darth Vader rolüne geri döneceği de açıklanmıştı. 

    "Obi-Wan Kenobi"nin prodüksiyonu nisan ayında başlayacak. Hikaye, Kenobi'nin en büyük yenilgisiyle, en iyi arkadaşı ve Jedi çırağının çöküşü ve yozlaşmasıyla karşı karşıya kaldığı "Star Wars: Revenge of the Sith" olaylarından 10 yıl sonrasında başlıyor. “Obi-Wan Kenobi”nin baş yapımcılığını Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, McGregor ve dizi yazarı Joby Harold üstleniyor. Deborah Chow, "Star Wars" Disney Plus dizisi "The Mandalorian"ın çok beğenilen iki bölümünün yönetmenliğiyle biliniyor ve Obi-Wan dizisinde de bu görevi üstlenecek.

    Oyuncu kadrosunu oluşturan casting direktörü Carmen Cuba oldu. McGregor, Ağustos 2019'da Kenobi'ye geri döndüğünü doğruladı. Geçtiğimiz yıl Harold'ın, orijinal yazar Hossein Amini'nin projeden ayrılmasının ardından diziyi yazmak için göreve geldiği duyurulmuştu. "Obi-Wan", şu anda hazırlık aşamasında olan birkaç "Star Wars" dizisinden biri. "The Mandalorian"ın yeni sezonunun yanı sıra, diğerleri arasında "Cassian Andor", "Rangers of the New Republic", bir Ahsoka Tano serisi ve aynı zamanda "The Mandalorian"ın yan projesi olan "The Book of Boba Fett" bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top