Hesabım
    Fox, Animasyon Dizisi ‘Duncanville’e Üçüncü Sezon Onayı Verdi

    İkinci sezon prömiyeri öncesi hayranlara müjdeli haber!

    Önümüzdeki ay gerçekleşecek ikinci sezon prömiyerinin hemen öncesinde Fox, animasyonlu sitcom "Duncanville"i üçüncü sezon için yeniledi. Fox Eğlence Başkanı Michael Thorn, "Amy'nin [Poehler] son ​​iki sezonda ekranlar ve Duncanville aracılığıyla inanılmaz yeteneğini sergilemesini izlemek inanılmaz bir deneyim oldu." dedi.

    Poehler, yönetici yapımcısı olduğu ve başrolünü üstlendiği yetişkinlik özgürlüğü temalı dizide, vahşi bir hayal gücüne sahip, 15 yaşındaki ergen Duncan olarak yer alıyor ve seslendirme yapıyor. İkinci sezon prömiyeri, "Parks and Recreation" kadrosundan Adam Scott, Aubrey PlazaRetta ve Nick Offerman'ı konuk oyuncu olarak yeniden bir araya getirecek.

    Geri dönen oyuncu kadrosunda ayrıca, Wiz Khalifa, Ty Burrell ve yine "Parks and Recreation"dan tanıdığımız  Rashida Jones yer alıyor. Yeni sezonda, Duncan ve babası Jack’in [Ty Burrell] güç değişimleriyle Duncan ve kız kardeşi Kimberly'nin (Riki Lindhome) terapi kampına gönderildiği hikayeler yer alacak. Bu arada Jack ve küçük kız kardeşi Jing [Joy Osmanski], bir doğum günü grubu başlatır.

    “Duncanville”, 20. Televizyon Animation, Universal Television ve Fox Entertainment tarafından çekiliyor. Ortak yaratıcılar Poehler, Scully ve Thacker Scully'ye ek olarak, Dave Becky yönetici yapımcılığı üstleniyor. Bento Box Entertainment canlandırmaları üstlendi. "Duncanville"in ikinci sezonu 23 Mayıs'ta yayınlanacak iki bölümle prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top