Hesabım
    Natalie Portman, HBO Filmi ‘Days of Abandonment’ın Başrolünde!

    Oscar ödüllü oyuncu, roman uyarlamasında başrolü canlandıracak

    Natalie Portman, yakında sete girilecek olan HBO yapımı “The Days of Abandonment”ın kadrosuna liderlik yapmak için anlaşma imzaladı. Şu anda ön yapım aşamasında olan film, aynı adlı Elena Ferrante romanına dayanıyor. Filmde, istikrarlı bir ev hayatı için kendi hayallerini terk eden Tess (Portman)'in, kocası tarafından terk edildiğinde altüst olan hayatı anlatılacak.

    Uyarlamayı Maggie Betts yazacak, yönetecek ve yapımcılığı üstlenecek. Portman, Sophie Mas'la birlikte ikilinin MountainA prodüksiyon markası altında başrol oynamanın yanı sıra yönetici yapımcı olacak. Crash&Salvage adına Len Amato, Fandango adına Domenico Procacci, Maria Zuckerman ve yazar Ferrante diğer yapımcılar olacak. Medusa, stüdyo olarak hizmet verecek.

    Portman’ın filme katılımıyla ilgili haberler, Akademi Ödüllü aktrisin Apple mini dizisi “Lady in the Lake"te oynayacağının açıklanması üzerine gelmiş oldu. Dizi, Laura Lippman'ın aynı adlı romanından uyarlandı. Portman, o projede Akademi Ödülü sahibi Lupita Nyong'o'nun karşısında oynayacak. Bu gösterinin duyurulmasından kısa bir süre sonra Apple, MountainA ile bir ilk bakış anlaşması imzaladığını açıkladı.

    "Black Swan" filmindeki performansıyla Oscar kazanmasının yanı sıra, Portman "Closer" ve "Jackie" filmlerindeki rolleriyle Akademi Ödülü adaylıkları kazandı. Diğer önemli rolleri arasında, ilk büyük çıkışını yaptığı “Léon: The Professional”, “Star Wars” ön bölüm üçlemesi, “V for Vendetta” ve “Annihilation” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top