Hesabım
    ‘Animal Kingdom’ın Altıncı Sezonuna Dört Yeni Oyuncu Dahil Oldu

    Ödüllü dizi, final sezonu için kadrosunu genişletiyor..

    Büyük beğeni toplayan TNT dizisi "Animal Kingdom", altıncı ve son sezonu için kadrosuna dört yıldız ekliyor. Jasper Polish, Kevin Csolak, Darren Mann ve Stevie Lynn Jones, yeni oyuncular olarak Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Leila George, Rigo Sanchez ve Jon Beavers'ın da olduğu gösteriye katılacak.

    Polish ("Forces of Nature," "Locked In"), güzel, zeki ve sinirli olarak tanımlanan genç Julia'yı oynuyor. Mükemmel bir öğrenci olmasına rağmen, havalı olduğunu düşündüğü için LSD satan bir karakter. Annesini sevmekle nefret etmek arasında kalmış bir durumda hayatına devam ediyor.

    Csolak ("West Side Story", "Boardwalk Empire"), Shawn Hatosy’nin karakterinin genç versiyonu Andrew'u canlandırıyor. Andrew, yoğun ve teşhis edilmemiş bir akıl hastalığıyla mücadele ediyor. Artan bir öfkeye sahip ama aynı zamanda en karanlık dürtüleriyle mücadele ederken içgüdüsel olarak kurtuluşu arıyor. Kendini tamamen Smurf'e, en yakın arkadaşı Baz'a ve onun ikiz kardeş Julia'ya adamış durumda.

    Mann (“Embattled”, Giant Little Ones”), kendi güvenliğini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacak olan karizmatik bir oportünist olan genç Baz'ı canlandırıyor. Onu evlatlık oğlundan çok, bir ortak olarak gören Smurf'e sevgiyle yaklaşma çabasında diğer çocukları birbirine düşürmekten öteye gitmiyor.

    Jones (“Nancy Drew,” “Shameless”), 20'li yaşlarının başında zeki ve güzel bir genç kadın olarak tanımlanan Penny'yi canlandırıyor. Gençliğinde kuralları çiğneyen, şimdi ise daha steril bir hayat yaşamayı hedefeleyen bir karakter. Bir denizciyle sevgisiz bir evlilik içinde sıkışıp kalmıştır. O ve J, tehlikeli derecede yakınlaşır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top