Hesabım
    İptal Edilen Netflix Dizisi "Şimdiki Aklım Olsaydı"da Yeni Gelişme

    İspanya'nın açıkladığı yeni dizi listesinde tanıdık bir proje var

    Geçtiğimiz yılın temmuz ayında, çekimlere bir gün kala iptal edilen ve tartışmalara sebep olan Şimdiki Aklım Olsaydı dizisi bir İspanya projesi olarak Netflix'e geliyor. Bir eşcinsel karakter dolayısıyla RTÜK , Kültür Bakanlığı ve Netflix arasında tartışmların olduğu iddia edilen dizi, daha sonra onay almasına rağmen ekip tarafından iptal edilmiş ve rafa kaldırılmıştı.

    Son gelen bilgilere göre, hikaye "If Only" adıyla Netflix İspanya tarafından hazırlanıyor. Variety'nin haberine göre, İspanya'nın açıkladığı 7 yeni proje arasında bu dizi de bulunuyor. Netflix Türkiye'nin çekimlere bir gün kala iptal ettiği dizinin İspanya tarafından hazırlandığı ve yeni yayın döneminde diğer İspanyol orijinallerle birlikte yayınlanacağı haber de belirtildi ve dizinin özeti paylaşıldı.

    Şimdiki versiyonda İspanya'da geçen dizi için, senarist Ece Yörenç tarafından yazılan orijinal Türkçe senaryolar İspanyolca diline uyarlandı. İspanyol senaryo ve oyun yazarı-aktris Irma Correa'nın liderlik ettiği, kadın merkezli ikinci şans teması içeren hikaye, son 10 yıldır Nano ile mutsuz bir şekilde evli olan 30 yaşındaki Emma'yı konu alıyor. Zamanı geri alabilseydi, onunla asla evlenmeyeceğini anlayan Emma, aniden 2008'e geri döner, 30 yaşındaki zihni 20 yaşında bir bedene hapsolur, kim olduğunu ve kim olmak istediğini, önümüzdeki on yılda ne olacağını bilerek hareket etme şansı bulur.

    Dizinin, bu yılın sonlarında tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de gösterimde olması bekleniyor. Benzer tartışmalar Aşk 101 dizisi için de konuşulmuş ama dizi çekilip yayına konmuştu. Söylentilere göre, Aşk 101 dizisinde de eşcinsel bir karakterin sahneleri Netflix tarafından kesildi ve dizide bu şekilde yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top