Hesabım
    John Cameron Mitchell, ‘Joe Exotic’ Dizisinin Kadrosunda!

    Kate McKinnon'la başrolü paylaşacak Mitchell, hangi rolde yer alacak?

    Variety'nin haberine göre, Kate McKinnon'ın Carole Baskin'i oynayacağı "Joe Exotic" mini dizisinde, John Cameron Mitchell, kötü şöhretli "Tiger King"i oynayacak. Mitchell, Carole Baskin'e (McKinnon) duyduğu nefretle kendini kaybeden Oklahoma'daki büyük hayvanat bahçesi sahibi Joe "Exotic" Schreibvogel rolünü üstlenecek.

    Daha önce duyurulduğu gibi, gösteri NBC, Peacock ve USA Network'te yayınlanacak. Mitchell, "Bu modern anti kahramanın rolünü üstlenmekten dolayı heyecan duyuyorum. Joe ve ben aynı yaştayız ve onun gibi ben de Teksas, Oklahoma ve Kansas'ta bir eşcinsel olarak büyüdüm, bu yüzden bu adam ve onun misafirperver olmayan bir dünyayı fethetme konusundaki umutsuz girişimi hakkında biraz bilgim var gibi hissediyorum." dedi.

    Mitchell, en çok "Hedwig and the Angry Inch" müzikalinin ortak yaratıcısı olarak tanınıyor. Broadway versiyonundaki çalışmaları ona bir müzikaldeki en iyi canlandırması için Tony Ödülü ve performans için özel bir Tony kazandırdı. Ayrıca, Altın Küre aldığı “Hedwig”in film versiyonunun yönetmenliğini ve başrolünü üstlendi. Bir müzikal veya komedi dalında en iyi erkek oyuncu adaylığı ve 2001'de Sundance Film Festivali'nde en iyi yönetmen ödülünü kazandı. Mitchell'in diğer film yönetmenliği çalışmaları arasında "Shortbus" ve "How to Talk to Girls at Parties" yer alırken, TV oyunculuk çalışmaları arasında "Shrill", "Good Fight" ve "Girls" yer alıyor.

    Dizinin yapımcısı UCP'nin oyuncu seçimi ve yetenek geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Steven O’Neill, "Joe gibi üst düzey bir karakterin çok özel birine ihtiyacı olduğu açık. LGBTQ topluluğunun sevilen bir simgesi olan John Cameron Mitchell'in bu zorlayıcı rolü üstlenmesinden dolayı çok heyecanlıyız. Oyuncu kadrosu, evrensel hikaye anlatma konusundaki vizyonumuza güç katacak. İzleyicilerimizin programı deneyimlemesini heyecanla bekliyoruz." dedi.

    Dizinin şu anda çalışma başlığı olan “Joe Exotic”, Robert Moor tarafından sunulan aynı isimli Wondery Podcast'e dayanıyor. Etan Frankel, UCP ile yaptığı genel anlaşma kapsamında yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. McKinnon yönetici yapımcılığı, Wondery's'den Hernan Lopez, Marshall Lewy ve Aaron Hart'la birlikte yapıyor ve aynı zamanda başrolde yer alıyor. Bu, "Tiger King" dünyasında geçen iki televizyon projesinden biri. Diğer proje Nicolas Cage başrollü ve Amazon'da geliştirme aşamasında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top